Gönderen Konu: dikkatimi çekiyor  (Okunma sayısı 5605 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: dikkatimi çekiyor
« Yanıtla #10 : 20 Nisan 2011, 01:52:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya bişey anlamadım konuştuklarınızdan  ::) ::) ::)

Sevgi selam..Konuyu açan arkadaş Ekonomi mezunu ve bende biliyorsun..Kamile de İşletme mezunu..Konuyu Ekonomik boyutlarıyla ele alınca Kamile atağa geçti..Söz düellosuna tutuştuk..O hala bir şeyler yazacak gerçi ama bekleniyor şuan son provasını yapıyor olmalı..Konumuz ise küçük ve büyük hediyelerin insanları ne derece etkilediği... :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 20 Nisan 2011, 02:02:35 »

Sevgi selam..Konuyu açan arkadaş Ekonomi mezunu ve bende biliyorsun..Kamile de İşletme mezunu..Konuyu Ekonomik boyutlarıyla ele alınca Kamile atağa geçti..Söz düellosuna tutuştuk..O hala bir şeyler yazacak gerçi ama bekleniyor şuan son provasını yapıyor olmalı..Konumuz ise küçük ve büyük hediyelerin insanları ne derece etkilediği... :)

a.slm kanka  :) çaktım şimdi olayı.ama bunu böyle çözemezsiniz ki,herkesin hediyeler bakışı farklıdır genelde insanlar hediyenin küçüğü büyüğü olmaz iğne bile insanı sevindirir diye bakar (mesela ben ) eşim yalvarıyor ne olur bırak artık bu işleri ne hediye gelecekse 10 katını alayım ama bırakkk diyor :D :D :D ama bende ona dedim ki sen yinede al !geri çevirmem asla ama beni kampanyalarımla sev seveceksen diye noktaladım.uzun sözün kısası hediye daima mutlu eder insanı  ;)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 20 Nisan 2011, 02:03:48 »

son provamı mı yapyıorum hahahahaah ;D ;D ;D ;D ;D ılahı devrım ısım olmaz ekonomıstlerle benım

destek olana destek olurum

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #13 : 20 Nisan 2011, 02:08:42 »
ya bişey anlamadım konuştuklarınızdan  ::) ::) ::)

a.slm kanka  :) çaktım şimdi olayı.ama bunu böyle çözemezsiniz ki,herkesin hediyeler bakışı farklıdır genelde insanlar hediyenin küçüğü büyüğü olmaz iğne bile insanı sevindirir diye bakar (mesela ben ) eşim yalvarıyor ne olur bırak artık bu işleri ne hediye gelecekse 10 katını alayım ama bırakkk diyor :D :D :D ama bende ona dedim ki sen yinede al !geri çevirmem asla ama beni kampanyalarımla sev seveceksen diye noktaladım.uzun sözün kısası hediye daima mutlu eder insanı  ;)

gerçekten de kampanyacılık bizler için sermaye değil tamamen hobi..ilk günlerimizde ufak tefek kazandıklarımızdan haz alırdık..Mutlu olurduk ama tecrübeler level derecemizi yukarı çekti..Şimdilerde şahsen ben ayırt etmiyorum ama çoğu da büyük hediyeler kazanmak istiyor..Bir de şu var..Zaman harcanıyor..Yani herkesin tercihine kalmış..

Kamile ; hııı bah sennnn tırstım  diyemiyorsun da kaçamak cevaplar veriyorsun..Para olmasa şuan internete bağlanıp bana yazamazdın..Cebinde taşıdığın para senin en büyük silahındır kanka.. :D :D
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2011, 02:10:30 Gönderen: devrim1986 »

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2011, 09:06:33 »
hobi evet ama dandik firmalarada eşantiyon mal için bilgilerinizi vermeyin derim. çünkü güvenilir bir marka haricinde ben kampanyalara katılmıyorum. öyle kişisel forum blog kampanyalarına
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2011, 11:25:42 »
devrımcım cok sırınsın yahu...kamılecım vallahı sende...:)

ama devrımcım kıt kaynaklarla fayda maksımızasyonu daha cok onemlı bence...cunku herkes sureklı ıstedıgı seyı elde edemez...bızım sureklı kazanan komsu dun sunu demıs apartman gorevlısıne : vergı odemekten sıkıldım... adam buyuk seyler kazandı gercekten ama vergı odedı baya bır... bır ara arabada kazanmıs dıye duyduk ama son anda vazgecmıs herhalde almaktan... hayat herkese ugurlu gelsın...

eyefıve sozun cok dogru acıkcası..bende burdakı bloglara katılıyorum ama tanıdıklara...nursenın yaptıklarına yupının yaptıklarına fılan...yoksa neler buluyorum neler...

ben bır de seye cok kızıyorum...konuyu acan ugrasmıs bulmus...dıgerı bu ne bıcım hedıye dıye katılmıyor...begenmeyebılırsınız ama bır dıgerı o hedıyeyı cok begenır...sevınır hosuna gıder...mınık olur ama cok kullanıslı olur...domestosumu cok sevıyorum mesela...:D:D her gun bır kapak kullanıyorum eve...yerler tertemız oluyor sonrada su gecıyorum ustune...mıs gıbı vallahı...

herkes cok daha kazanır ınsallah...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2011, 12:36:33 »
unutmakı bu ınternete gırmemı saglayacak sıstemı ortaya koyan bır gırımsımcı olmasaydı paramında onemı olmazdı ;D ;D

kardelen cgm tesekkur ederım canım o senın tatlılıgın guzellıgın

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2011, 21:37:03 »
unutmakı bu ınternete gırmemı saglayacak sıstemı ortaya koyan bır gırımsımcı olmasaydı paramında onemı olmazdı ;D ;D

kardelen cgm tesekkur ederım canım o senın tatlılıgın guzellıgın

Ceteris Paribus yani..girişimci neden yetişir bölüm II...Hangi ikame maldan nasıl , ne kadar ve kime gibi diye devam etmeyelim biz kanka..Büyük bir pastanın dilimleriyiz..En büyük dilim ise Ekonomistler..Kıskanma.. :D :D

kardelen2220 ; beni mahçup ediyor sözlerin..teşekkür ederrrimmmm :)

kişinin gelirine göre değiştiğinden kişisel beklentiler değişime uğruyor..Bırakın yapsınlar , bırakın geçsinler demek vardı ama neyse ne..Açıkçası mutluluğu tarif etmek çok zordur..Anı yaşa fakültedaşım... :)

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2011, 22:11:10 »
aman en buyuk sız ekonomıstler olun bısıy demıyoz

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #19 : 20 Nisan 2011, 22:20:52 »
aman en buyuk sız ekonomıstler olun bısıy demıyoz

:D :D :D :D kankaaaa iyiki varsın hayatımda ... :D :D :D :D