Gönderen Konu: Takas Yapalım mı :S Yeni Moda  (Okunma sayısı 2166 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
Takas Yapalım mı :S Yeni Moda
« : 19 Nisan 2011, 19:49:15 »
son haftalarda özellikle yeni yetmelerin baslattıgı bi akım.20 oyum var takas yapalımmı.10 oyum var takas yapalımmı.yada en ilgincide takas yapalımmı kaç tane verebilrsin bende o kadar veririm.cevap olarak 250 profilim var takasa varım diceksin bakalım ne dicekler  ???  
artık iyice saçmalaya baslandı resmen bende sahte var sendede varsa oylayalım birbirimizi diyorlar.ne demek takas yapalım!!!takas teklifinde bulunanlara sahteci gözüyle bakıyorum ne yalan söyleyeyim  :D
bunun önünede gecilemez normal facedeki begenilerde.bakıyo bende sadece bu faceim var diyen biri kendine 1 oy geliyor sadece karsısındakinden baslıyor oda fake profil açmaya bu böyyyylllleeeeeeeee devam ediyor.eskiden bebek yarışmasıydı yok tarifti vs... begenili yarışmalara katılan arkadaslar normal sekilde oy arayıp herkesden begeni isteyerek 200 bilemedin 300 yapıodu.ama şimdilerde bakıyorumda en dandik bişi için ne biliim bi babet yada 50 tllik çek için bile en asagı 500 begeni.dahda çok olanlarda var 600 800....devam ediyor.nerden geliyo bu değirmenin suyu begenilere biraz bakınca bariz belli oluyor sahte profillerden begenildigi.
1 2 aydır kampanyalara katılan kişilerin bu kadar begeni toplaması ''olağanüstü bir çaba yetenek hattta''.
   önceleri böylemiydi en yakın arkadaslarımıza oy bulmak için gece gündüz ugrasırdık o kazansın bizde sevinirdik.biz ona yardım ederdik o bize.takas makas diye bi kavram yoktu.varsa özel profilimizden çaktırmadan gizlice girip eşimizin profilinden oy verirdik.yeterki arkadasımız kazansın.
şimdilerde bi bencillik bi herseyi ben kazanayım tavırları.bakıyorum biri link veriyor begenirmisin ok begeneyim.ardından bi tane daha dur dur bi tane daha vardı ohoooooo hepsiyle nasıl basediceksin birini bitirde öbürüne öle basla bari  ;D
ibuda benden serbest kürsüye bi konu ;)  aynı fikirde olanların oldugunu düşünerek yazaayım bişiler dedim......
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2011, 00:33:06 Gönderen: glh_n »

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: TAKAS YAPALIMMI :S YENİ MODA
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2011, 20:21:58 »
evet çok haklısınız yazınızın tamamını okumayadım ancak iğrenç bir durum Valla facebooktan bıkkınlık geldi artık açamıyorum bile hep çevrimdışıyım boş vaktimde iyi bir temizlik yapacağım bu şekilde oy verme isteme mi olur berbat  >:(
-olarak 250 profilim var takasa varım diceksin bakalım ne dicekler-  burdaki sözünüze de var diyeceklerdir hatta daha fazla var deseniz daha da var diyeceklerdir. :)
bir de zorla oy isteme var ki o da garip yazmışım bir yazı ben sana oy verdim sende bana ver iyi de ben senden istemedim ki emrivaki oldu mu olmuyor fazla uyanık olmanın ne manası var  :P
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2011, 20:27:21 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2011, 20:46:56 »
aaa oda bişey mi geçen gün biri benden aynen bu şekilde oy istedi.bende dedim bende sadece eşim ve bana ait olan 2 hesap var o kadar oy bulamam kusura bakmayın dedim.yalan söyleme ben biliyorum senin 300-400 hesabın var demesin mi :o hayır iyi niyetimizden kimseyi geri çevirmiyoruz ama insana böyle yalancı muamelesi yapmalarıda çok aptalca.nerden bulayım ben 300-400 farklı hesabı.şaka gibi valla :D

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2011, 20:47:57 »
firmaların sayfayı beğenen kişi sayısı arttığı için işlerine geliyor defalarca uyardığımız halde beğenili yarışmalara devam..

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2011, 20:50:51 »
arkadaslar lutfen begenılı yarısmalara ıtımat etmeyın...sonra sayfanın cıvısı cıkıyor...hesaplar hacklenıyor...elınızden geldıgınce katılmayın...dılım yandı bılıyorum...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2011, 21:13:07 »
ben phılıps yarışmasında 1 hafta boyunca gece gunduz uğrşarak 900 oy topladım  ::) ve kazanamadım o gun bugundur beyenılı yarışmalarına katılmıyorum benım de oy değiştiğim oluyor yalan soleyemem ama hıc bırı fake değil kuzenlerım kardesim esim vs tamam annem adına bır face actım :) ama annem var sonucta boyle cay falan oldugunda ona da kazanıyorum  :)  bana da gelıp 100 oy değişmek ısteyen var.hala da oluyor ama bende 100 oy zaten olsa ben devamlı beyenılı yarışmalara katılırım .bır kıllı herıf vardı bılen bılır sapık sapık seyler yazıyodu bana blastta gülçinde bısuru fake var dıyınce profılımi ekleyenler dırek 100 oy değişelım dıyor benı tanımayanlar bıle  ;D bıcok kısıyle kavga ettım herkese gelınce verıosun bızle neden deısmıosun korkma solemeyız kımseye dıyenler de oldu yıne bılrsınız kı fake hesabım acıldı hemde cok adice  >:( >:( dıycem o kı Takas dedıgınız  ;D oy değişimini ben de bahcede yapıyorum . ama fakecı falan değilim  ;D ;D   
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #6 : 19 Nisan 2011, 21:18:47 »
jadore dakı olanlardan sonra cok zor katılmam...glade yarısması sımdı katıldıgım o da oylama zaten...aman dıyım asla Allah korusun...neler oldu yahu...mıllet bırbırının face hesaplarını hackledı...adam 1200 kısıye begendırmıs fılan ınanamadı kımse...sonra adama gonderdıler haberı bıle yok urunun gonderıldıgınden...herkes cok kızdı...hayatta katılmam...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2011, 21:53:41 »
ay bende kampanya hesabımı acamıyorum bu ısteklerıyle bıktım
kac hesabım olcak bı ozel hesabım bı kampanya hesabım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

destek olana destek olurum

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2011, 00:14:38 »
herkesin aynı seylerden dertli oldugu belli...
gecenlerde bi kampanyacı arkadas benden oy istedi verdim sonrada bana takas yapalımmı baska facelerin varsa onlardanda oylasana dedi (bu bir bey isim vermiyim) dedim yok bende öle takas yapıcak hesap falan bundan oyladım zaten kullandıgım hesabım dedim.aaa sende eski kampanyacısın sendede yokmu yok yaaa demezmi hey allahım sanki eskiyiz diye sahtekarız.inanmıyor bide millete kendimizi ispatlıycaz sanki bide ne günlere kaldık.bu arada firmaların sayfalarına üye sayısını artırmak için yaptıklarıda hiç dogru degil.esefle kınıyorum.gecen pazar günkü şphone yarışmasını takip edenleriniz görmüştür adam bi gecede kaç yüz kişi sayfasını begendi die ne kadar mutlu sahte mahte farketmez yeterki sayı artsın dio resmen ve 2 saatte 500 600 begeni toplanamayacagı bariz ortadayken göz yumuyor.rezalet baskada bişi değil.zaten yarışma basında 50 begeni 1 çekiliş hakkı dedi daha sonradan işine gelmedigi için baska sekilde devam etti.buda ayrı bi konu............

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2011, 01:53:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
herkesin aynı seylerden dertli oldugu belli...
gecenlerde bi kampanyacı arkadas benden oy istedi verdim sonrada bana takas yapalımmı baska facelerin varsa onlardanda oylasana dedi (bu bir bey isim vermiyim) dedim yok bende öle takas yapıcak hesap falan bundan oyladım zaten kullandıgım hesabım dedim.aaa sende eski kampanyacısın sendede yokmu yok yaaa demezmi hey allahım sanki eskiyiz diye sahtekarız.inanmıyor bide millete kendimizi ispatlıycaz sanki bide ne günlere kaldık.bu arada firmaların sayfalarına üye sayısını artırmak için yaptıklarıda hiç dogru degil.esefle kınıyorum.gecen pazar günkü şphone yarışmasını takip edenleriniz görmüştür adam bi gecede kaç yüz kişi sayfasını begendi die ne kadar mutlu sahte mahte farketmez yeterki sayı artsın dio resmen ve 2 saatte 500 600 begeni toplanamayacagı bariz ortadayken göz yumuyor.rezalet baskada bişi değil.zaten yarışma basında 50 begeni 1 çekiliş hakkı dedi daha sonradan işine gelmedigi için baska sekilde devam etti.buda ayrı bi konu............
aynen banada geçenlerde biri
kaç hesabınız var dedi
bende 2 biri özel diğeri kampanya arada eşimden ve oğlumdan oyladıklarımda oluyor hatta bazen oğlumda katılıyor benden heveslenip ama hepsi o
geçenlerde gene birisi demezmi sizin en büyük ödüünüz neydi diye
bende audiden swat birde matraştan cüzdan deyince nasıl yani dedi
ne nasıl bu kadar yok bende laptop telefon mp3 felan dedim
nasıl olmaz diyoo
ee nasıl olacak katılan isimlere bakıyorum çoğundan çekiliyorum oy verdim dediklerinde bile verilmiyor
sonrasında dediğiniz gibi takaslar havada uçuşuyor ama daha fenası asıl listedekilerin hiç oy istememesi nasılsa hazırda var niye istesin
benim diyecek lafım yok içine sinen istediği kadar kazansın ama bzede yazık o kadar uğraşıyoruz
beğenilerden nefret ediyorum canım sıkılıyor en son swatchta özel kampanya başlattım 5 hediyeli millet kazanmadığı zaman yollamaz ama ben yolladım onca çabama rağmen son gece malesef kaybettim :(o kadar emeğimemi yanayım uğraştığımamı yalvar yakar oy istediğimemi işte o zaman kızıyorum ben uğraşırken onlar hoop kazanıyorlar
gerçi bunada da bilindik fakeci bir arkadaşımız şöyle açıklama getirmişti kolaymı sanıyorsun o kadar hesap açmayı bizde uğraşıyoruz:))
dedim ya içlerine siniyorsa yapacak bişey yok elbette
şimdiye kadar oy istenipte vermediğim olmamıştı ama son 1 haftadır seçerek veriyorum artık yeter usandım çünkü
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.