herkesin aynı seylerden dertli oldugu belli...
gecenlerde bi kampanyacı arkadas benden oy istedi verdim sonrada bana takas yapalımmı baska facelerin varsa onlardanda oylasana dedi (bu bir bey isim vermiyim) dedim yok bende öle takas yapıcak hesap falan bundan oyladım zaten kullandıgım hesabım dedim.aaa sende eski kampanyacısın sendede yokmu yok yaaa demezmi hey allahım sanki eskiyiz diye sahtekarız.inanmıyor bide millete kendimizi ispatlıycaz sanki bide ne günlere kaldık.bu arada firmaların sayfalarına üye sayısını artırmak için yaptıklarıda hiç dogru degil.esefle kınıyorum.gecen pazar günkü şphone yarışmasını takip edenleriniz görmüştür adam bi gecede kaç yüz kişi sayfasını begendi die ne kadar mutlu sahte mahte farketmez yeterki sayı artsın dio resmen ve 2 saatte 500 600 begeni toplanamayacagı bariz ortadayken göz yumuyor.rezalet baskada bişi değil.zaten yarışma basında 50 begeni 1 çekiliş hakkı dedi daha sonradan işine gelmedigi için baska sekilde devam etti.buda ayrı bi konu............
aynen banada geçenlerde biri
kaç hesabınız var dedi
bende 2 biri özel diğeri kampanya arada eşimden ve oğlumdan oyladıklarımda oluyor hatta bazen oğlumda katılıyor benden heveslenip ama hepsi o
geçenlerde gene birisi demezmi sizin en büyük ödüünüz neydi diye
bende audiden swat birde matraştan cüzdan deyince nasıl yani dedi
ne nasıl bu kadar yok bende laptop telefon mp3 felan dedim
nasıl olmaz diyoo
ee nasıl olacak katılan isimlere bakıyorum çoğundan çekiliyorum oy verdim dediklerinde bile verilmiyor
sonrasında dediğiniz gibi takaslar havada uçuşuyor ama daha fenası asıl listedekilerin hiç oy istememesi nasılsa hazırda var niye istesin
benim diyecek lafım yok içine sinen istediği kadar kazansın ama bzede yazık o kadar uğraşıyoruz
beğenilerden nefret ediyorum canım sıkılıyor en son swatchta özel kampanya başlattım 5 hediyeli millet kazanmadığı zaman yollamaz ama ben yolladım onca çabama rağmen son gece malesef kaybettim :(o kadar emeğimemi yanayım uğraştığımamı yalvar yakar oy istediğimemi işte o zaman kızıyorum ben uğraşırken onlar hoop kazanıyorlar
gerçi bunada da bilindik fakeci bir arkadaşımız şöyle açıklama getirmişti kolaymı sanıyorsun o kadar hesap açmayı bizde uğraşıyoruz:))
dedim ya içlerine siniyorsa yapacak bişey yok elbette
şimdiye kadar oy istenipte vermediğim olmamıştı ama son 1 haftadır seçerek veriyorum artık yeter usandım çünkü