0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu sabah gittim ve akupunktur işlemini gerçekleştirdik Kendimi bir garip hissettim her hafta sonu gidecekmişim ve kulağımdaki iğneler (bant gibi bişey) değişecekmiş. ve her değişimde ücret eminim akupunktur çoooook etkili olacak bogazımı tutamadığım için para vereceğim yok böyle bişey bu hafta 1,5 kilo vermem gerekecekmiş bakalım Allah kerim sonucu göriyimde bende ona göre bu yola başvuriyim geçen eczaneye gittim zayıflamışımdır tartiliyim diye 58 den 59.9 a çıkmışım hayal kırıklığı ben tartılmadım Ama dedim ben sana sen istemedin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu sabah gittim ve akupunktur işlemini gerçekleştirdik Kendimi bir garip hissettim her hafta sonu gidecekmişim ve kulağımdaki iğneler (bant gibi bişey) değişecekmiş. ve her değişimde ücret eminim akupunktur çoooook etkili olacak bogazımı tutamadığım için para vereceğim yok böyle bişey bu hafta 1,5 kilo vermem gerekecekmiş bakalım Allah kerim sonucu göriyimde bende ona göre bu yola başvuriyim geçen eczaneye gittim zayıflamışımdır tartiliyim diye 58 den 59.9 a çıkmışım hayal kırıklığı ben tartılmadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu sabah gittim ve akupunktur işlemini gerçekleştirdik Kendimi bir garip hissettim her hafta sonu gidecekmişim ve kulağımdaki iğneler (bant gibi bişey) değişecekmiş. ve her değişimde ücret eminim akupunktur çoooook etkili olacak bogazımı tutamadığım için para vereceğim yok böyle bişey bu hafta 1,5 kilo vermem gerekecekmiş bakalım Allah kerim sonucu göriyimde bende ona göre bu yola başvuriyim geçen eczaneye gittim zayıflamışımdır tartiliyim diye 58 den 59.9 a çıkmışım hayal kırıklığı
Bu sabah gittim ve akupunktur işlemini gerçekleştirdik Kendimi bir garip hissettim her hafta sonu gidecekmişim ve kulağımdaki iğneler (bant gibi bişey) değişecekmiş. ve her değişimde ücret eminim akupunktur çoooook etkili olacak bogazımı tutamadığım için para vereceğim yok böyle bişey bu hafta 1,5 kilo vermem gerekecekmiş bakalım Allah kerim
Sen bilirsin kuzu teklif var ısrar yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen bilirsin kuzu teklif var ısrar yok
yarın sabah büyük gün akupunkturdan sonra ilk defa doktorun yanına gideceğim.inşallah netice güzel olur.yanlız birşey itiraf edeyim akupunktur sayesinde sürekli mide kazıntısı ve açlık hissi duymuyorum.acıktığım zamanda üst taraftaki iğneleri ovuşturuyorum o kadar . birden bire alınan kilolar çabuk verilmiyor maalesef belki psikolojikmi bilmiyorum ama açlık olayını eskisi kadar yoğun hissetmiyorum. asıl olayı yarın tartıda göreceğiz.