0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat 7 den sonra hiç bir şey yeme o saat diliminden sonra mide tembelleşiyorböle cok kilo verenler duydummm @peluuşş cay içilmez mi be annemm demiin dogadandan gelen güllü yeşil cayı içtimama yesil cayda asıl etkili olan kendimzn demlemesi otla çöple caykurun var kutuda 2.45 mi ne hem bayada gidio
saat 7 den sonra hiç bir şey yeme o saat diliminden sonra mide tembelleşiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat 7 den sonra hiç bir şey yeme o saat diliminden sonra mide tembelleşiyorböle cok kilo verenler duydummm @peluuşş cay içilmez mi be annemm demiin dogadandan gelen güllü yeşil cayı içtimama yesil cayda asıl etkili olan kendimzn demlemesi otla çöple caykurun var kutuda 2.45 mi ne hem bayada gidiokuzum liptonun böğürtlen ve çilekli piramit çayını denedin mi müthiş müthiş )
şimdi konu sahibi benim yazdıklarımı okuyunca topa tutcak beni ama yinede sormadan edemiycem.şimdi ben bu bütün yazılan yöntemlerin tam tersini yapmış olsam kilo alırmıyım ki acep bendeki sorunda tam tersi anlıycanız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi konu sahibi benim yazdıklarımı okuyunca topa tutcak beni ama yinede sormadan edemiycem.şimdi ben bu bütün yazılan yöntemlerin tam tersini yapmış olsam kilo alırmıyım ki acep bendeki sorunda tam tersi anlıycanız kilo almayan insan almıcağı varsa almıyo Kilo alamıyosanız troitlerinize baktırın zehirli troitler guatr hastaları falan kilo alamıyorlarBide cocukken annem balık yağı hapı içirirdi ama kilo almazdım yinede Kara üzüm çekirdeği iştah açıyor + b12 ilacını içince bende bi yemek yeme hevesi geliyor dene istersen.Birde gece yatarken pilav ye
Bilindik bir laf vardır ya hani su içsem yarıyo aynen o şekil ne yapılırsa yapsın bence bünye ile alaklı kilo alıp vermek . Sürekli dikkat edeceksin yediğine içtiğine ancak o zaman faydasını görürsün yada sürekli spor yapacaksın . Bende gece 4 de 5 de kalkıp kısır yapıp yerim ama kilom hep idealdir. Ne spor ne yediğime dikkat etme hiç bir kuralım yok .. Bebişim sezeryan ile dünyaya geldi 2 gün sonra bütün kilolarımı verdim ne sarkma oldu ne bişi .. Bence hiç kasmaya gerek yok kendini alıyosan kilo salla gitsin ölümlü dünya ne kesicem boğazımdan ya