Gönderen Konu: Survivor Ünlüler-Gönüllüler  (Okunma sayısı 32943 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
Ynt: Survivor Ünlüler-Gönüllüler
« Yanıtla #180 : 21 Haziran 2011, 00:37:09 »
Güya adam milli yüzücü,madalyaları var.Gördük sporcuyu kof çıktı...
Nihat Derya'nın yavrusu gibi kalıyor yanında keza Taner desen öyle ama son final yarışmasında ikisi de Derya'yı solladı geçti.Yemişim öyle sporcuyu.
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #181 : 21 Haziran 2011, 00:41:04 »
Cumlelerime ben dikkat ederim merak etmesin kimse,nihat dogandan milletvekili olurdu bizim mudur vanli kutahyadan milletvekili oldu  bu ulkede olur hahahah mus bagimsiz milletvekili kirdin kalbimi nihat dogan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #182 : 21 Haziran 2011, 00:42:54 »
Acun çok büyük bir yanlışlık yaptı.Hemen hemen bir çok oyunda Derya'yı yenen Nihat'ı sms oyları ile resmen elettirdi.
Hadi adadaki oyunlar neysede finalde bile 3.olan bir adamı sms oyları ile zorla survivor 1. si yaptılar.
Halbuki sms oyları yerine oyun oynatarak 1 seçilseydi daha hakça bir eleme olurdu diye düşünüyorum.
Benim gönlümün birincisi ve gerçekten  birinciliği hakeden Nihat Doğan'dır.
Herkesin ağzının  payını vermeside çok hoşuma gitti.Özellikle Asena'ya söyledikleri çuk oturdu.

Son olarak..!

"Halkımız her zaman olduğu gibi yine yanlış adamı seçti." ....
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #183 : 21 Haziran 2011, 00:47:08 »
Pascal nouma bir tanedir

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #184 : 21 Haziran 2011, 00:54:54 »
Ayrıca  tv de çoluk çocuk hepbirlikte oturup maç izlerken, gol attıktan sonra elini şortunun içine sokarak Türk halkına büyük bir terbiyesizlik yapan, yetmezmiş gibi yenilgiyi hazmedemeyip insanların üzerine öldüresiye saldıran bir adama asla sempati duymam..(Duyanlarada saygı gösteririm kendisine göre haklı gerekçeleri olabilir,zevkler ve renkler tartışılmaz.)..
Benim için Nouma karaktersizliğini bir kez daha göstermiştir ve bitmiştir.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #185 : 21 Haziran 2011, 00:55:21 »
Halkim neyin ne oldugunu goruyor ,kirdin kalbimi gel al gonlumu ahhaaa hahahahaha cok eglendim yaw gece gece sangirt nihat dogan,ay ulke nihatim yaw emanetine sahip ciktik

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #186 : 21 Haziran 2011, 01:06:45 »
ünlülerin nihat dogana gıcık olması sebebiyle oy basması deryayı birinci yaptı. gariban vatandaşın kontörü mü var ki oy atsın.  neyse    en sevgi dolu    en efendi survivor     olarak derya da tarih oldu işte. Şu gerçek hepsi nihat dogandan tırsıyordu yarıslar da.  taner ya da nihat alacak korkusuyla tuttular elinden birinciliğe götürdüler.  hayvanlara sevgiisni anlatırken yalancı hali aklıma geldi bak.  :)   sevgisi sebebiyle balık tutamayan survivor     :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #187 : 21 Haziran 2011, 01:10:48 »
bu arada merve cok sirin yaw ihsanciydim ama merve gercekten sirin...orda olmasi da cok hostu

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #188 : 21 Haziran 2011, 01:26:25 »
Güya adam milli yüzücü,madalyaları var.Gördük sporcuyu kof çıktı...
Nihat Derya'nın yavrusu gibi kalıyor yanında keza Taner desen öyle ama son final yarışmasında ikisi de Derya'yı solladı geçti.Yemişim öyle sporcuyu.

Acun çok büyük bir yanlışlık yaptı.Hemen hemen bir çok oyunda Derya'yı yenen Nihat'ı sms oyları ile resmen elettirdi.
Hadi adadaki oyunlar neysede finalde bile 3.olan bir adamı sms oyları ile zorla survivor 1. si yaptılar.
Halbuki sms oyları yerine oyun oynatarak 1 seçilseydi daha hakça bir eleme olurdu diye düşünüyorum.
Benim gönlümün birincisi ve gerçekten  birinciliği hakeden Nihat Doğan'dır.
Herkesin ağzının  payını vermeside çok hoşuma gitti.Özellikle Asena'ya söyledikleri çuk oturdu.

ünlülerin nihat dogana gıcık olması sebebiyle oy basması deryayı birinci yaptı. gariban vatandaşın kontörü mü var ki oy atsın.  neyse    en sevgi dolu    en efendi survivor     olarak derya da tarih oldu işte. Şu gerçek hepsi nihat dogandan tırsıyordu yarıslar da.  taner ya da nihat alacak korkusuyla tuttular elinden birinciliğe götürdüler.  hayvanlara sevgiisni anlatırken yalancı hali aklıma geldi bak.  :)   sevgisi sebebiyle balık tutamayan survivor     :)

bunun 3 ünün karışımı bi yorum yzmak  isterdim ama laf kalablığı olmasın vesselam. bencede Nihatı YEDİLER... sms le final mi olur yaw:) hele survivor hiç olmaz... mal ın biri şampiyon oldu. yok hayır deryayı çözebilen  var mı? karakteri bile belli değil adamın her yöne döndü yarışma boyunca.. hele bide acitasyon yapması yok mu? neymiş milli sporcuymuş:) ulan benim kuzende milli sporcu. tek milli sporcu senmisin? sanki bi başarısı var. tam şovmen... yata yata şampiyon oldu. tab, bana sorarsanız yine söylüyorum ; nihatı genel manada sevmem ama bu yarışmada gözünün içine baka baka birinciliği elinden aldılar...tabi adam entel olmayınca :) böyle biyere kadar geliyo bu memelkette ve kalıyo:) özelliklede buna benzer yarışmalarda:)

Çevrimdışı banucuk

• Deneyimli Kampanyacı
  • Aşkımsınnnnn
« Yanıtla #189 : 21 Haziran 2011, 01:41:56 »
bencede nihat doğanı harcadılar deryanın kazanmasına üzüldüm açıkcası aslında survıvor kesinlikle taner olmalıydı kimine göre taner şovmen ama bence çok doğal bir çocuk çokta sewimli :D :D :D