Gönderen Konu: Sürpriz hediyelerle dolu Caldion anketine katılmaya ne dersiniz?  (Okunma sayısı 29491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
sağolsun banada bir arkadaş verdi böyle iyiliklern olması çk mtlu etti beni  :)

Çevrimdışı czerkinli

• Usta Kampanyacı
5 TANE maille e bültene uye oldum ama TIIK yok :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

devam eden kampanyalarıma bekliyorum

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
banada üye olduktan 2 saat sonra mail geldi bende tc numaramı verdim umarım bir sorun çıkmaz. caldionun facebook  hayran sayfasında sadece 214 üyesi var, sizcede bu biraz ilginç değilmi eee nede olsa koskoca caldion  ???

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
ilk kirnak arkadaşım yazdı ona verdim. keşke daha fazla olsaydı gelmeyenlere verseydim.. sabah 2 arkadaşa daha verdim.. ben sadece eşime ve kendi adıma doldurdum.. kızlarımın ve 2. malime gelenleri dağıttım..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
çok teşekkür ederim 

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
ahh fazla gelenlerden birisi banada verse hayrına :D

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
arkadaslar huncanın daha önceki reklam falan için gönderdiği mail adresine baktımda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kendi sitesindede iletişim bilgisi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin diyor
ama anket için gelen mail adresi
caldion.hu​ncakozmetik​@gmail.com
yazıyor bende şüpheye düştüm butur büyük firmalar gmail i kullanmazlarki  ???

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
aman dikkat edin arkadaşlar huncaya mail atan oldumu tc nizi neden istesinlerki koskoca firmalar büyük ödül veriyor bile tc istemiyor gmail uzantılı adres olamsıda kafa karıştırıcı birde bukadar bonkör olmaları biraz kafa karıştırıcı bana gelmiş ama ben vermedim bilgilerimi hayırlısı biriniz huncaya mail falan atın bakalım ne diyecekler çünkü face üzerindede böyle olaylar yaşadık sihir bakkalı vb gibi
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar huncanın daha önceki reklam falan için gönderdiği mail adresine baktımda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kendi sitesindede iletişim bilgisi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin diyor
ama anket için gelen mail adresi
caldion.hu​ncakozmetik​@gmail.com
yazıyor bende şüpheye düştüm butur büyük firmalar gmail i kullanmazlarki  ???

benimde dikkatimi çekti mail attım facedeki duvarlarına yazdım cvp yok..

valla ben verdim tc mi falan eşiminkinide verdim. kardeşim babamın adına geleni doldurmuş başa dordu verimmi diye ver bişi olmaz dedim.. ay bilmiyorumkiiiiiiii............. ??? inşallah sahtelik yoktur ama gmail olayı beni de şüphelendirdi.....
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı leda06

• Acemi Kampanyacı
  • **
AMA ŞÖLEDE BİR DURM VAR PROFOSYENELCE HAZIRLANMIŞ BİR ANKETDİ VE BAYAĞ DA UZUNDU İÇİN DE GÖRSEL ŞEYLERDE VARDI BUNUDA BELİRMEKTE FAYDA VAR