Gönderen Konu: Sürpriz hediyelerle dolu Caldion anketine katılmaya ne dersiniz?  (Okunma sayısı 28559 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
face üzerinde idi ama mail atılıyordu burda forma kampanya olarak açmışlardı çoğu kişi katıldı adres falan verdiler sonra bir arkadaş savcılığa falan vereck oldu yani face üzerinde yapılan bir yarışma değildi tam bilmiyorum ama burda tekrar konu açmışlardı katılan arkadaşlar hatırlar şartları ben şimdi tam hatırlamayadım ama mail falan atılıyordu sanırım
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bide herkese gelmemiş  :-\ huncayı arasak yarın  :-\
iletişimden bize bu şekilde mail geldi tc numarasını isteyen bir anket acaba ne kadar doğruluk payı var diye yazssakmı  :-\  :-\

Çevrimdışı leda06

• Acemi Kampanyacı
  • **
acaba otomatikmi atıldı herkes kaçta geldiğini yazrmı arkadaşlar benim 10:43 de gelmiş

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
arkadaşlar bütün anketlerin çoğu surveymonkey üzerinden yapılıyor bence boşuna telaş yapmayın... sahte olduğunu düşünmüyorum ben ama isteyen tc kimlik nosu yazmadan denesin şansını ben öyle yaptım... bültene üye olduktan sonra geldi çünkü bana anket...

Çevrimdışı mavera-34

• Usta Kampanyacı
Bana  *Salı 21:51:45*  de gelmiş..

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
"İnternetten elde edilen bu bilgilerle sahte nüfus cüzdanı yapılabilir. Bir bankaya telefon açıp 'kredi kartımı kaybettim adresime yeni gönderin' dediğim zaman bana sorulacak sorular belli. Adı, soyadı, annenizin kızlık soyadı, adresi vs. Bu bilgilerin hepsine ulaşabiliyorsunuz. Kötü niyetli olan bir kişi, vatandaşlık numarasını öğrendiği kişilerin tüm özel bilgilerine ulaşabilir ve illegal işlerde kullanabilir. Bu bilgilerle kredi kartı sahteceliği de dahil birçok yasa dışı iş yapılabilir."
daha tövbe olsun tc numaramı vermiycem hiç bir kampanya için değmez

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
banada az önce gelmis.
doldurdum
birsey olmaz
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı leda06

• Acemi Kampanyacı
  • **
nasıl ulaşır ya cilt no kütük no olmadan nasıl ulaşıca kçok ilginç bugün ssk sorgulamada bile artık tc kullanılmıo

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
nasıl ulaşır ya cilt no kütük no olmadan nasıl ulaşıca kçok ilginç bugün ssk sorgulamada bile artık tc kullanılmıo
e-devlet ten tabiki
« Son Düzenleme: 30 Mart 2011, 00:45:49 Gönderen: sera34 »

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
öğlen e bültene kayıt olmuştum..21:50 anket gelmiş.bence huncanın anketi bu..ama yinede vermedim tc.mi..eşimin adına doldurduğumuda salladım.. ???