ben de katıldım farklı günlerde. kazandınız yazısı hiç çıkmadı. ama her seferinde adresim bilgileri istendi, doldurdum bende.
kazandınız yazısı çıkması şart mı yoksa daha sonra mı açıklanıyor ??
ben de katıldım farklı günlerde. kazandınız yazısı hiç çıkmadı. ama her seferinde adresim bilgileri istendi, doldurdum bende.
kazandınız yazısı çıkarsa talihli oluyorsun ve kayıt altına alınan adresine gönderim yapılıyor...
kazandınız yazısı çıkarsa talihli oluyorsun ve kayıt altına alınan adresine gönderim yapılıyor... 
kazandınız yazısı çıkmadığı halde hep adres formu çıkmıştı ve ben yine de doldurmuştum
laurencnrd ; sadece kazananlardan adres istese de bizi böyle bir zahmete itmese admin diyeceğim yalnız sahte başvuruları engellemek amaçlı isteniyor..ne kadar etkili oluyor bu da tartışılır..beterin beteri vardır..inş. kazanırsın...
bencede kazanmadan adres istemesi çok saçma
başladığından beri katılıyorum bugün tam pcyi kapatıyım diye geçtim başına (gündüz genelde açıyorum ama bakamıyorum çok fazla)katılıyımda kapatıyım dedim ilk defa kazandınız yazısı çıktı çok sevindim tabi:))
az önce eşimin hesabından yaptım yine kazandım