0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Admin kapalı kutuyu açmış..Anket devam ediyor..Katılmak isteyenler katılım yapabilir..İyi paylaşımlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdmin kapalı kutuyu açmış..Anket devam ediyor..Katılmak isteyenler katılım yapabilir..İyi paylaşımlar...cevap verdim ankete tebrikler kazandınız dedi herkese mi böyle yazıyor
az önce bende kazandım kazanalara nasıl ulaşıyorlar acaba?ne gelicek ki çok merak ettım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce bende kazandım kazanalara nasıl ulaşıyorlar acaba?ne gelicek ki çok merak ettım.ben iki kez kazandım. zaten katılırken dolduruyoruz formu adresi falan yazıyoruz.gelenlerde bi tane erkek deodorant, 2 tane diş macunu birde duş jeli geliyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce bende kazandım kazanalara nasıl ulaşıyorlar acaba?ne gelicek ki çok merak ettım.ben iki kez kazandım. zaten katılırken dolduruyoruz formu adresi falan yazıyoruz.gelenlerde bi tane erkek deodorant, 2 tane diş macunu birde duş jeli geliyor..bayan kazansa da mı erkek deodorant yolluyorlar ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce bende kazandım kazanalara nasıl ulaşıyorlar acaba?ne gelicek ki çok merak ettım.ben iki kez kazandım. zaten katılırken dolduruyoruz formu adresi falan yazıyoruz.gelenlerde bi tane erkek deodorant, 2 tane diş macunu birde duş jeli geliyor..bayan kazansa da mı erkek deodorant yolluyorlar ?evet canım. ben birini eşim kazandı ona erkek deo geldi. ben kendim kazandım bayan bekliyodum erkek gelmiş. eşim sevindi ama
bende kazanmıştım bana bayan göndermişlerdi. keşke yanlışlık yapsalardı. ecrim fatoş tebrikler güle güle kullanın