0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHergün kazananlar bıraksa belki başkalarınada sıra gelir.aynen katılıyorum.var öyle birkaç tane gözü doymayan aynı isim.yeterrrr diye haykırasım var..gözleri doymuyor bır turlu..bizlere onlardan sıra gelmeyecek zaten bu gidişle..bugün de katıldım yarın da katılacagım var mı daha ötesi,engelleyebiliyorsan engelle istersen taft ta şikayet et bakarsanız bugün taft yazmış 392 oy verdim diye yarın sayı misli olarak artacaktır bilgine..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHergün kazananlar bıraksa belki başkalarınada sıra gelir.aynen katılıyorum.var öyle birkaç tane gözü doymayan aynı isim.yeterrrr diye haykırasım var..gözleri doymuyor bır turlu..bizlere onlardan sıra gelmeyecek zaten bu gidişle..
Hergün kazananlar bıraksa belki başkalarınada sıra gelir.
hiç söyleme emirtalha şu sitede yedek olmanın dayanılmaz acısını bilen birtek ben varım oyüzden kimse konuşmasın valla sadece şans işi ve niye kızayımki başkalarına kazansam bende tekrar oynarım yani bunuda söylüyorum boşver sözten abi oylamaya devam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç söyleme emirtalha şu sitede yedek olmanın dayanılmaz acısını bilen birtek ben varım oyüzden kimse konuşmasın valla sadece şans işi ve niye kızayımki başkalarına kazansam bende tekrar oynarım yani bunuda söylüyorum boşver sözten abi oylamaya devam bu arada yeri değil ama deppo geldi mi
Kazanana helal olsun. Çünkü hile yok, birçok face kullanmak yok. Sadece uğraşmak lazım. Azim lazım.