Gönderen Konu: Very Taft Stil Yarışması  (Okunma sayısı 59273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Ynt: Very Taft Stil Yarışması
« Yanıtla #250 : 09 Nisan 2011, 23:20:56 »
valla şansı olan kazansın bir oyda versen benim gibi 1000 oyda versen şansın yoksa kazanamıyorsun işte
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #251 : 09 Nisan 2011, 23:25:26 »
yine başladık ya aynı konunun papağan gibi konuşulmasına :P arkadaşım ben vermedim forumdaki başka kişiler de vermedi diyelim (kurallar da da istediğin kadar oy verebilirsin,bir kişi birden fazla kazanabilir denmiş) bugün verilen oy sayısı 10.000 in üzerinde engelle o zaman çogunu da sen al alabiliyorsan,burası kampanya forumu herkese açık isteyen istediği kadar katılır yarışmanın formatı da bu zaten haykırırım demişssin de ben de haykırırım ne iş ola ki..

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #252 : 09 Nisan 2011, 23:28:23 »
taftın facebook sayfasından alıntı...

Sinem Demirci bu kadarda olmaz ki ama millete 3,5 tane çıkarken bize 1 tane bile çıkmıyor ..ben uygulamayı kaldırıyorum bu kadar hak yenmez ..
7 saat önce ·

Very Taft Selamlar Sinem, Hala bu postu takip ediyor musun bilmiyoruz ama ufak bir açıklama yapalım. Dün 10954 oy kullanılmış, bunların 14 tanesi sana ait. Bugün kazanan yarışmacılarımızdan Sümeyye'nin ise 392 oyu bulunuyor (Sümeyye ile başa çıkmak zor gerçi). Dolayısıyla 'Bu kadar hak yenmez' diye serzenişte bulunman bizi çok üzdü. Umuyoruz ki oy vermeye devam eder ve Taft hediye paketini kazanırsın ;)
6 saat önce
isterseniz nasıl oyladıgımı da gösterebilirim.. :)

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #253 : 09 Nisan 2011, 23:29:09 »
hakkaten nası oyluosunnn :D 392 ii vermssn :) güle güle kullanınn

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #254 : 09 Nisan 2011, 23:32:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sadece benim evimde(mal beyanı gibi olacak ama :)) 2 notebook 1 netbook :) eşim,kendim ogluma da gösterdim beğendiğin ablaları oyla diye o da oy veriyor  ;D

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #255 : 09 Nisan 2011, 23:32:44 »
hakkaten kimse o sümeyye helal olsun 392 oy ne yaa :) :) ben 10 tane oy veriyorum gözlerim çift görüyor :) :) :)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #256 : 09 Nisan 2011, 23:33:04 »
yine başladık ya aynı konunun papağan gibi konuşulmasına :P arkadaşım ben vermedim forumdaki başka kişiler de vermedi diyelim (kurallar da da istediğin kadar oy verebilirsin,bir kişi birden fazla kazanabilir denmiş) bugün verilen oy sayısı 10.000 in üzerinde engelle o zaman çogunu da sen al alabiliyorsan,burası kampanya forumu herkese açık isteyen istediği kadar katılır yarışmanın formatı da bu zaten haykırırım demişssin de ben de haykırırım ne iş ola ki..

ne bu gerginlik yaa. hergünkampanya ailesi olarak destek olacağımıza engel olmaya çalışmayalım çok vermek az vermek değil şans önemli olan. Kazanamayan arkadaşlar ya yedek olsaydınız sürekli bence bu daha acı
valla şansı olan kazansın bir oyda versen benim gibi 1000 oyda versen şansın yoksa kazanamıyorsun işte
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #257 : 09 Nisan 2011, 23:33:30 »
sadece benim evimde(mal beyanı gibi olacak ama :)) 2 notebook 1 netbook kardeşimde 1 masaüstü 1 bilgisayar daha var  :) ogluma da gösterdim beğendiğin ablaları oyla diye o da oy veriyor  ;D

:D :D
direk begendgn ablaları yalnızz :D erkek görürse vermiyo cocuk oy :D :D

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #258 : 09 Nisan 2011, 23:34:35 »
kesinlikle sans meselesi 2 oyla kazandıgımı biliyorum

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #259 : 09 Nisan 2011, 23:35:54 »
kurallarda bı kısı bı defa kazanabılır dıye bı şart yok  ayrıca şans ısı kazanmak 5, 10 oy verıpte kazanmayı beklemek yanlış
ben 2saat aralıksız oy verdım  240  oy
oy verın kazanın

destek olana destek olurum