0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bnm bugn geldi canım 21 martta kazanmıstmm
yedeğe bile giremedim hala yaa günde 3 5 oy veriyorum daha fazla oylamak işe yararmı ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnm bugn geldi canım 21 martta kazanmıstmmhangi kargo papatya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyedeğe bile giremedim hala yaa günde 3 5 oy veriyorum daha fazla oylamak işe yararmı ki her oy bir çekiliş hakkı sen 3-5le bekliyorsun ben 100-200 oyla kazanamadım daha ıkı kere yedekte kaldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyedeğe bile giremedim hala yaa günde 3 5 oy veriyorum daha fazla oylamak işe yararmı ki her oy bir çekiliş hakkı sen 3-5le bekliyorsun ben 100-200 oyla kazanamadım daha ıkı kere yedekte kaldım bugün bende fazla oy veriym bakalım işe yarıycak mı gerçi şans sen 100 200 le bile yedeğe kaldığına göre
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyedeğe bile giremedim hala yaa günde 3 5 oy veriyorum daha fazla oylamak işe yararmı ki her oy bir çekiliş hakkı sen 3-5le bekliyorsun ben 100-200 oyla kazanamadım daha ıkı kere yedekte kaldım bugün bende fazla oy veriym bakalım işe yarıycak mı gerçi şans sen 100 200 le bile yedeğe kaldığına göre sen bana bakma ver oyunu benim bu aralar şansım kurudu ondan kazanamıyorum birşey ama delircem yakında
ayy inşallah yaaa senin ağzından duysun Allah şans gülsün bizede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy inşallah yaaa senin ağzından duysun Allah şans gülsün bizedeaminnn benim dualarım kabul olurmuş bu aralar iki canlıyım diye bak dur kazancaz inşminimuiye çok odaklandım kazandım geçen gün olacak olacak buda