0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVery TaftHerke iyi haftalar diliyoruz. 17 Nisan kazananlarını tebrik ediyoruz AsillerAyşe ÇökenÖzlem Taşbozan...Merve ÇelikFidan DemirKübra KayaYedeklerGülşen YeşilAdem ÇetinKadir BozkurtSerpil KaradağKamile Dulkadirtebrikler arkadaşlar, fidanerili kazandımmm...Allahım ınanamıyorum....ınanaaaammmmıyyoooorrrummmmm
Very TaftHerke iyi haftalar diliyoruz. 17 Nisan kazananlarını tebrik ediyoruz AsillerAyşe ÇökenÖzlem Taşbozan...Merve ÇelikFidan DemirKübra KayaYedeklerGülşen YeşilAdem ÇetinKadir BozkurtSerpil KaradağKamile Dulkadirtebrikler arkadaşlar, fidanerili
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVery TaftHerke iyi haftalar diliyoruz. 17 Nisan kazananlarını tebrik ediyoruz AsillerAyşe ÇökenÖzlem Taşbozan...Merve ÇelikFidan DemirKübra KayaYedeklerGülşen YeşilAdem ÇetinKadir BozkurtSerpil KaradağKamile Dulkadirtebrikler arkadaşlar, fidanerili kazandımmm...Allahım ınanamıyorum....ınanaaaammmmıyyoooorrrummmmm tebrikler komşu işe yarıyor desenize
etiketleri tiklamak nedemek bize de ipucuhos saatlerce oy vermiyorum aklima gelince birkac oylama yapiyorum sansim dusuk farkindayim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinetiketleri tiklamak nedemek bize de ipucuhos saatlerce oy vermiyorum aklima gelince birkac oylama yapiyorum sansim dusuk farkindayim önceden etiketler çıkıyodu ama şimdi bnde çıkmıyor nasıl olacak?