arkadaşım için istemiştim,kargo 3,5 değil 5.5 ödemiş kızcapız.içinden de çıka çıka kulak temizlme eçubuğu bi de 2-3 mendil çıkmış

ben de ballandıra ballandıra anlatmıştım,kalıp sabun,bebe kremleri,şampuanlar.orijinal boy bir 2 adet görünüor yukarıdaki resimde,bizimkine deneme boyu bile gelmemiş . iyilik yapalım derken ... arkadaşımdan dayak yemediğime seviniyorum
1poşet dolusu şampuan pişik kremi vuct şampuanı krem geldi çok iyi işe yarıyorr sewdim gelen ürünleri 5lira werdim ve değdi:)

4 ekim'de istemiştim; 6 ekim'de geldi. 3 tl. kargo ödedim. içinden
-6 pişik kremi, (5ml x 6)
-5 bebek şampuan ı(10ml x 5),
-10 yetişkin şampuanı (10ml x 10)
çıktı.
Benim hesabıma göre gelen ürünlerin değeri 5.5 tl, 3 tl kargo verdim. 2.5 liralık bir kazanç.
Ben bu kadar çabuk geleceğini hiç sanmıyordum, gelince sevindim. Uğraşmaya değer mi siz karar verin.
Sevgili Tüketicimiz,
Öncelikle PAVLODERM Türkiye’ye gösterdiğiniz ilgi için size teşekkür ederiz.
Size ürün numunelerimizi memnuniyetle göndeririz fakat 2,95 T.L. kargo ücreti ödemeniz gerekmektedir.
Kargo ücretini ödemeyi kabul etmeniz durumunda ad-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi tekrardan göndermenizi rica ederiz.
Yada isterseniz ürünlerimizi çevrenizdeki eczanelerden alabilirsiniz.
Lütfen bebeğiniz için PAVLODERM’in tüm ürünlerini alınız 1 hafta kullandıktan sonra memnun
kalmazsanız ödediğiniz tüm ücreti hesabınıza iade edeceğiz.
bana da böyle bir mesaj gelmiş
Bana ilk gelenlerdendi çok memnun kaldım şampuanından gerçekten
kesnlkle kazıkcılar bana da geldi içindeki her paket dağılmıştı rezilliktimail attım defalarca ama dönmediler
Kısa sürede gönderdikleri doğru..
Ama kargo ücreti 2.95 diye bana da mail geldi ama malesef ürünler kapıya geldiğinde kargo ücreti olarak 5 Tl ödedim.içinden de küçük paketler halinde şampuanlar pişik kremleri çıktı..
ben istemedim evde bebek yok nasıl olsa işime yaramaz
ilk başlarda orjinal gönderdiler.. gönderdikleri kişilerden biride benim resim paylaşmıştım.. ama şimdi numune gönderiyorlar demekki...... numune ürünler içinde 5 tl kargo ödemeye deymez bence.........
banada buğün geldi
hemen gönderdiler sağolsunlar.. beğendim valla
6 pişik kremi, (5ml x 6)
-5 bebek şampuan ı(10ml x 5),
-10 yetişkin şampuanı (10ml x 10)
gelen bu 3 tl kargo parası verdim