Öncelikle PAVLODERM Türkiye’ye gösterdiğiniz ilgi için size teşekkür ederiz.
Size ürün numunelerimizi memnuniyetle göndeririz fakat 3.50 T.L. kargo ücreti ödemeniz gerekmektedir.
Kargo ücretini ödemeyi kabul etmeniz durumunda ad-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi tekrardan göndermenizi rica ederiz.
Yada isterseniz ürünlerimizi çevrenizdeki eczanelerden alabilirsiniz, para iade garantisi veriyoruz.
Lütfen bebeğiniz için PAVLODERM’in tüm ürünlerini alınız 1 hafta kullandıktan sonra memnun
kalmazsanız ödediğiniz tüm ücreti hesabınıza iade edeceğiz.
böyle bi cevap geldi acaba ödeyeceğim kargo ücretine değecek bişey gelir mi?Bide benim bebeğim falan yok kendim icin istedim bedava diye
numune içeriğinide sorsaydın
ben çok önceden istemiştim.. bunlar geldi kargo ücretide ödemedim. benim ikiz kızlarım var onlar için istedim.. işimede yaradı halen kullanıyorum gelenleri..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
fatosmurat baktım sabun ve kremler güzelmiş işime yarar

kargo ücreti ne kadar ödedin ?
ama şuanda bunlar geliyormu bilemem.. sonra tek kullanımlık şeyler gelirse bana kızmayın içeriğini sorun paketin
fatosmurat baktım sabun ve kremler güzelmiş işime yarar 
kargo ücreti ne kadar ödedin ?
canım yazmıştım mesajımda.. hiç kargo ödemedim. ama mart ayında gelmiş bunlar bana.. şuanda paket içeriğini bi sor ona göre kabul et..
soruyorum paketin içinde neler var diye haydi bismillah
tekrar mail attım 3.5 tl kargo parası ödeyeceğim numune paketinin içinde neler var diye

cevabı bekliyorum.gelince paylaşırım