Gönderen Konu: Pavloderm / Bebek Bakım Ürünleri  (Okunma sayısı 52601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: Pavloderm
« Yanıtla #120 : 03 Nisan 2011, 12:02:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
biz 18. ayımıza geldik ikizler. bugüne kadar bir kaç kere yaşamışımdır pişik oda primaya geçince oldu. ama bugünelrde bir tanesininki durmadan kırmızı noktacıklar oluyor diğerinde bir şey yok. çok hassas cildi var sanırım. birde hep yıkıyordum bez değişimlerinde, bi kaç aydır sıkıldım yoruldum ıslak havlu kullanmaya başladım  :-[ ondanmı oluyor anlamıyorum. ama bildiğim şey bir haftadır niveanın pişik kremini sürekli kullanmama rağmen bebeğimin kızarıklıklarının geçmemesi. zeytinyağı ve hametanı deneyeceğim sağolun tavsiyeler için arkadaşlar.

hametanı tavsiye etmem.bizde işe yaramamıştı ama saf zeytinyağı çok işe yarıyor ya da eczanelerde satılan şu klasik 2 liralık vazelinleri kullanmanızı daha çok öneririm.pişik falan hiç işey bırakmıyor.kaç kutu bitirdim ben öyle bebeğimde.hala da kullanıyorum..

Çevrimdışı emubaltaci

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #121 : 08 Nisan 2011, 13:11:33 »
gönderdim bakalım gelecek mi

Çevrimdışı CiciLi_BiciLi_Kız

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 08 Nisan 2011, 13:51:04 »
gönderdim ben satışımız var marketlerden mi eczaneden mi alablirsinzi dediler

Çevrimdışı seymenefe

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Pavloderm / Bebek Bakım Ürünleri
« Yanıtla #123 : 10 Nisan 2011, 11:41:52 »
kızlar bende şimdi attım nasıl gönderiyoruz
ben mail attım aama
iletişimde sadece mail adersi vardı yardımcı olursanız sevinirim
pavloderm ile ilgili

Çevrimdışı teacher35

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: pavloderm
« Yanıtla #124 : 15 Haziran 2011, 01:43:03 »
pavloderm den numune istemiştim geçen hafta bu gün geldi çok cömert davranmışlar 80ml pişik önleyici krem 1 adet bebek sabunu 5 adet pişik kremi numunesi 5 adet bebek şampanı numunesi bir kaç tanıtım kitapçığı çok mutlu oldum ilk kargom
link yokmu?

bana da aynıları  geldi ve kargo ücreti olarak da 4.5 lira verdim..

Çevrimdışı deryasin

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #125 : 15 Haziran 2011, 18:46:43 »
banada yazmışlar göndeririz fakat kargo bedeli 3,5 lira diye istiyorsanız tekrar mail atın  bende attım bakalım.

Çevrimdışı deryasin

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #126 : 18 Haziran 2011, 14:59:50 »
valla arkadaşlar çok cimriler yani millete orjinal boy bizede fondoten numunesi gibi kağıtlarda yani ayıp yaa bide utanmadan kargo ücreti alıyorlar hiç beğenmedim memnuniyet sıfırrrr  >:(

Çevrimdışı aryasinem30

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #127 : 19 Haziran 2011, 13:26:57 »
ben de numunelerinizi denemek istiyoeum sanırım bu şekilde mail gönderebiliniyor,arkadaşlarıma göndermissiniz.
tşk

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #128 : 03 Temmuz 2011, 19:26:25 »
ben de numunelerinizi denemek istiyoeum sanırım bu şekilde mail gönderebiliniyor,arkadaşlarıma göndermissiniz.
tşk

buraya yazmıycan firmaya mail atıcan

benimkilerde geldi epey ccimri davranmışlar istemenizi tavsiye etmem

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #129 : 04 Temmuz 2011, 11:18:43 »
Sevgili Tüketicimiz,

Öncelikle PAVLODERM Türkiye’ye gösterdiğiniz ilgi için size teşekkür ederiz.
Size ürün numunelerimizi memnuniyetle göndeririz fakat 3.50 T.L. kargo ücreti ödemeniz gerekmektedir.
Kargo ücretini ödemeyi kabul etmeniz durumunda ad-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi tekrardan göndermenizi rica ederiz.
Yada isterseniz ürünlerimizi çevrenizdeki eczanelerden alabilirsiniz, para iade garantisi veriyoruz.

Lütfen bebeğiniz için PAVLODERM’in tüm ürünlerini alınız 1 hafta kullandıktan sonra memnun
kalmazsanız ödediğiniz tüm ücreti hesabınıza iade edeceğiz.

Gelen binlerce yorumdan sadece üçünü sizlerle paylaşmak istiyoruz.

merhaba pavloderm ürünleriniz ulaştı öncelikle talebime verdiğiniz önem ve hızlı gönderiminiz çok mutlu etti beni.pişik önleyici kremi kullanmaya başladım oğlumda pişik sorunu çok oluyordu ilk kullanımımda farkı hissettim eminim düzenli kullanım çok iyi sonuçlar verecektir özellikle ürünlerin kokusuz denecek kadar az koku içermesi beni tatmin etti sabun ve şampuanı henüz kullanmadım ama ilk deneyimimde size bilgi vereceğim  sanırım pavloderm vazgeçilmezimiz olacak ikizlerim için her şeyin en iyisini istiyorum teşekkürler pavloderm ailesi :) iyi çalışmalar…

iyi günler bebegim  için gönderdiğiniz ürünlere teşekkurler. bebegim diş cıkartmak üzereydı ve poposunda kızarıklıklar bulunuyordu. çinko oksıtlı pısık önleyıcıler kullanmama ragmen gıtmedı sızın gönderdıgınız kremı 3 kere uyguladıktan sonra gıttı. artık hep onu kullanıcam vede herkese tavsıye edecegım.. bebegımın  kafasında konak olusumları hafıf vardı her yıkamadan önce saf yag suruyordum 1 saat sonra yıkıyordum benım ıcın zahmetlı ıdı. şampuanızı 1 kere kullandım yag surmeden vede gıtmekte oldugunu gordum 2 veya 3 seferde gıdecek sanırım. ilginize tesekkurler..
göndermiş oldugunuz paketde bize göre  ürünleriniz oldugunnu gördum bende ise kafa derımde kasıntı ve kepek bulunuyor sızden denemek için pavlo papatya şampuanı istiyorum . ilginişze şimdiden teşekkurler..

iyi akşamlar; bana numune olarak göndermiş olduğunuz pişik kreminden çok memnun kaldım. 1,5 yaşındaki çocuğumun pişikleri ne kullanırsam kullanayım geçmiyordu.sizin gönderdiğiniz kremi kullandım 1 hafta kadar sonra pişikleri yok oldu.sizi geç tanıdığım için çok üzgünüm keşke daha önce kullansaydım çocuğum bu kadar acı çekmeseydi.bunları size samimiyetimle anlatıyorum.Böyle bir krem çıkardığınız için çok ama çok teşekkür ederim.Herkese tavsiye etmeye başladım bile çok sagolun....

İyi Günler sizden daha önce numune talebinde bulunmuştum.İsteğimi geri çevirmeyip denemem için ürün gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Pavloderm ürünlerini bebeğim için kullandım ve çok memnun kaldım.
Pavloderm bebek sabunu ve şampuanı harika.Cildi tahriş etmeden ve kurutmadan temizliyor.Kokusu da mükemmel.Bundan sonra bebeğim için kullanacağım tek ürün.
Pişik kremini de beğendim ve kullanmaya devam edeceğim.
Bizleri böyle kaliteli ürünlerle tanıştırdığınız için çok teşekkür ediyorum.

ürünleriniz elime ulaştı. ilginiz için tekrar çok teşekkürler. yalnız keşke şampuan istediğimi özellikle belirtseymişim zira. pişik problemimiz olmadığı için krem çok işime yaramıycaktı ve ben de daha fazla ihtiyaç karşılaması için yeni doğum yapan ve pişik problemi yaşayan ablamın kızı için kreminizi ablama verdim. pişik kremi numunelerinizden iki tanesini de gene ürünü denemesi amacıyla bebeği olan bir arkadaşımla paylaştım. elimde kalan iki numune pişik kreminden birini dün neden olduğunu anlamadığım halde oğlumda pişik olduğu için kulandım ve daha önceden kullandığım kremlerde görmediğim etkiyi gördüğümü sölemek istiyorum. bir sonraki alt değiştirmemizde pişikten eser kalmamıştı. bunu sizinle özellikle paylaşmak istedim. ürünleriniz sevdiklerime kesinlikle tavsiye edeceğimi de bilmenizi istedim. şampuan numunelerinizi ilk banyomuzda kullanıp onunla ilgili de görüşümü size bildireceğim ancak etrafımdaki eczanelere sorduğum halde ürünlerinizden haberleri olmadığını gördüm. ben eczanelere ürününüzü anlatıp, sizinle irtibata geçmelerini istediğimde ilgilenmeyeceklerini düşündüğümden herhangi bir talepte bulunmadım ancak dilerseniz evimin civarındaki eczanelerin telefon numralarını ve isimlerini tarfınıza mail atailirim. böylece siz ulaşıp onlara ürünleriniz hakkında bilgi verebilirsiniz sanırım. başarılarınızın devamını diliyorum ve tekrar teşekkür ediyorum.

boyle bır maıl geldı maılıme cevaben...ben kazandıgım urunlerın kargolu gelenlerı reddetmısım kı numune ıcın :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter