Gönderen Konu: Pavloderm / Bebek Bakım Ürünleri  (Okunma sayısı 52602 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gülsüm_muhammed

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Pavloderm
« Yanıtla #110 : 25 Mart 2011, 23:01:16 »
arkadaslar emir bey forumun takipcisi:)) pişik kremıyle ılgılı yazdıklarımı okumus vede bana maıl atmıs,kesınlıkle bızım urunumzden deıldır dıye, bende kendısıne cevap yazdım, sımdıde telefon numaramı istemiş

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #111 : 25 Mart 2011, 23:08:13 »
deneme imkanını bulsaydık bizde yorum yapabilirdik. şu anda oğullarımdan biri felaket pişik oldu ilk defa başıma geliyor nivea hemen geçirirdi başlamadan daha  ama bu sefer banamısın demedi :( içim cız ediyor şöyle bir günde iyileştiricek krem olsa süper olurdu  :-\
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #112 : 25 Mart 2011, 23:32:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana ayın 14 gönderildi diye e-mail geldi hala gelen giden birşey yok.

aynen bana da hala gelmedi...

Emir Bey bunlara ne diyor acaba?

+1

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #113 : 26 Mart 2011, 01:03:47 »
deneme imkanını bulsaydık bizde yorum yapabilirdik. şu anda oğullarımdan biri felaket pişik oldu ilk defa başıma geliyor nivea hemen geçirirdi başlamadan daha  ama bu sefer banamısın demedi :( içim cız ediyor şöyle bir günde iyileştiricek krem olsa süper olurdu  :-\

canım hametan denedin mi?

birde aklında bulunsun bebeğin ne kadarlık bilmem ama portakal suyu pişik yapıyo..

ayrıca pavloderm bana gönderdi kremlerinden onlarınki pişik kremi değil pişik önleyici.. yani pişik olmadan kullanılıyo..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı tostip

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #114 : 26 Mart 2011, 08:57:49 »

canım hametan denedin mi?

birde aklında bulunsun bebeğin ne kadarlık bilmem ama portakal suyu pişik yapıyo..

ayrıca pavloderm bana gönderdi kremlerinden onlarınki pişik kremi değil pişik önleyici.. yani pişik olmadan kullanılıyo..

belkıde bebegın kucukse dıs cıkarıyor olabılır kesın bır cozum var benımde oglumda olurdu hemen hemen her kremı denedım ama cok bırsey degısmedı tek cozum bıze , gece en son yatarken bezını degıstır ve poposuna zeytınyagı dok ama ne az ne de cok sonra bezını kapat uyut ınan kı sabaha kadar cok ıyılesmıs oluyor ıstersen bır dene derım
‎(✿◠‿◠)♥♥♥

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #115 : 26 Mart 2011, 16:19:33 »
deneme imkanını bulsaydık bizde yorum yapabilirdik. şu anda oğullarımdan biri felaket pişik oldu ilk defa başıma geliyor nivea hemen geçirirdi başlamadan daha  ama bu sefer banamısın demedi :( içim cız ediyor şöyle bir günde iyileştiricek krem olsa süper olurdu  :-\

özellikle 8. aydan sonra pişikler had safhaya geliyor.. biz çok çektik pişikten denemediğimiz ürün kalmadı  antibiyotik kullanımlarından sonra çok felaket derecede pişik oluyordu benim oğlum. Hala daha arası sıra oluyor maalesef ..

doktor tavsiyesiyle  Trosyd ve Bepanthene krem kaşıtırıp sürüyorduk  günde 2 kez ve günde bir kere de kortizon içeren prednoL-a merhem sürüyorduk   anca geçiyordu..
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2011, 11:28:46 Gönderen: incesaz »
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı mehtapss

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #116 : 02 Nisan 2011, 01:05:11 »
Arkadaşlar bende iki bebek büyüttüm. Pişik çok başıma geldi. Pişik önleyiciler pişik olduktan sonra fayda vermiyor. Ama mustelanın pişik onarıcı kremi var. eczaneden almıştım. oluşan pişiklere çok iyi geliyor.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #117 : 02 Nisan 2011, 01:14:34 »
biz 18. ayımıza geldik ikizler. bugüne kadar bir kaç kere yaşamışımdır pişik oda primaya geçince oldu. ama bugünelrde bir tanesininki durmadan kırmızı noktacıklar oluyor diğerinde bir şey yok. çok hassas cildi var sanırım. birde hep yıkıyordum bez değişimlerinde, bi kaç aydır sıkıldım yoruldum ıslak havlu kullanmaya başladım  :-[ ondanmı oluyor anlamıyorum. ama bildiğim şey bir haftadır niveanın pişik kremini sürekli kullanmama rağmen bebeğimin kızarıklıklarının geçmemesi. zeytinyağı ve hametanı deneyeceğim sağolun tavsiyeler için arkadaşlar.
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #118 : 02 Nisan 2011, 11:12:54 »
kesinlikle kullandığım en kaliteli pişik kremi oldu

Çevrimdışı sureyya25

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #119 : 03 Nisan 2011, 11:59:40 »