0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana ayın 14 gönderildi diye e-mail geldi hala gelen giden birşey yok. aynen bana da hala gelmedi...Emir Bey bunlara ne diyor acaba?+1
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana ayın 14 gönderildi diye e-mail geldi hala gelen giden birşey yok. aynen bana da hala gelmedi...
bana ayın 14 gönderildi diye e-mail geldi hala gelen giden birşey yok.
deneme imkanını bulsaydık bizde yorum yapabilirdik. şu anda oğullarımdan biri felaket pişik oldu ilk defa başıma geliyor nivea hemen geçirirdi başlamadan daha ama bu sefer banamısın demedi içim cız ediyor şöyle bir günde iyileştiricek krem olsa süper olurdu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindeneme imkanını bulsaydık bizde yorum yapabilirdik. şu anda oğullarımdan biri felaket pişik oldu ilk defa başıma geliyor nivea hemen geçirirdi başlamadan daha ama bu sefer banamısın demedi içim cız ediyor şöyle bir günde iyileştiricek krem olsa süper olurdu canım hametan denedin mi?birde aklında bulunsun bebeğin ne kadarlık bilmem ama portakal suyu pişik yapıyo..ayrıca pavloderm bana gönderdi kremlerinden onlarınki pişik kremi değil pişik önleyici.. yani pişik olmadan kullanılıyo..
kesinlikle kullandığım en kaliteli pişik kremi oldu