YASAL METİN
Bu kampanya Efes Pazarlama ve Dağıtım Ticaret A.Ş. tarafından MPİ’nin 16.12.2010 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99-3030-11268 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir.
21.12.2010 (saat 00.00)- 11.03.2011 (saat 23.59) tarihleri arasında, Miller Music Factory Aktivitesi kapsamında kampanya tarihleri arasında ücretsiz olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine girip sitedeki amatör müzisyenlerin videolarının altında bulunan beğen linkini tıklayan ve açılan forma ad soyad adres il ve yaş bilgisini girenlere 1 çekiliş hakkı verilecektir. Katılım 1 ile sınırlıdır. Talihliler, 17.03.2011 tarihinde saat: 10:00'da Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 (Toplantı Salonu) Şişli/ İSTANBUL adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.
Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişle 1 talihli Miller Music Tour Amerika Seyahati (07 Temmuz 2011-12 Temmuz 2011 tarihleri arasında 5 gece 6 gün Miller Music Tour Amerika seyahati. İstanbul-New York-İstanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti, New York-Miami-Los Angeles-New York uçak bileti. 5 gece 4 yıldızlı otelde çift kişilik konaklama, tüm alan-otel-alan transferleri, tüm kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri, Miller Music Tour kapsamında gerçekleşecek tüm aktivitelere giriş biletleri dahildir. Seyahat İstanbul’da başlar, İstanbul’da biter. Seyahate İstanbul dışından katılacakların İstanbul'a kadar olan ulaşım masrafları kendilerine aittir. Vize ve Pasaport işlemleri talihliyle aittir.) ikramiyesi kazanacaktır.
Kazanan talihliler, 22.03.2011 tarihli Takvim gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 06.04.2011 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 21.04.2011 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz.ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
Bu kampanyaya Efes Pazarlama ve Dağıtım Tic. A.Ş, Düşün Organizasyon Tanıtım ve Pazarlama Ltd.Şti., Metal Reklamcılık ve Medya Pazarlama Ltd., Proiletişim Danışmanlığı Ltd. Şti., Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti., Universal McCANN Medya Planlama ve Dağıtım A.Ş., Süper Kanal Televizyon Video Radyo Basın Yapım A.Ş., Matris Bilgisayar Reklamcılık Tasarım Hizmetleri Tic. Ltd. Şti., ve Manajans/Thompson Reklam İşleri A.Ş çalışanları katılamaz.