ne olursa olsun çekiliş yapılmalıydı, firma burada samimi değil sanki...
ben zannetmiyorumki çekilişden kaçtıklarını bu verdikleri hediyelerin onlara fazla bir maliyeti yok zaten
yasal mecburiyetden iptal edilmiş.
ben zannetmiyorumki çekilişden kaçtıklarını bu verdikleri hediyelerin onlara fazla bir maliyeti yok zaten
yasal mecburiyetden iptal edilmiş.
Arkadaşlar ASAŞ'ı bilmem ama koskoca Mobil 1 tenezzür etmezdi, yasal mevzuattan ötürü veremediler bence. Zaten adamlar başlamadan pazar araştırması yapıyorlar, satış ciro nedir bilirler. Kaldı ki size şöyle diyeyim ben Mobil 1 anadolu yakası distribütörünü aradım adamlar Kartal Bölgede kampanyalı paketlerden yok, Pendik'te ..... bayimize gidin demişlerdi. Yani adamlar zaten yok satıyordu. Demek ki çıkan yasa var olan çekilişleri de iptal ettirdi. Ben de çekiliş dönemi kısaltılsa da arabayı verecekler diye ummuştum hatta katılamadığıma hayıflandım, kazanma şansı arttı diye. Kısmet ne diyelim
ÇEKİLİŞ SONUCU POSTA GAZETESİ DUYURUSUNDA ÇEKİLİŞ İPTALİ YAPILMASI GEREKÇELERİ İLE DUYURULDU. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKAMUOYUNA DUYURU:Mobil 1 Full Set kampanyası erken bitirildi !!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
şifre getirene belli bir iade ve ürün verilebili, alanlar madur oldu sonuçta

ortası bulunabilir...
şifre getirene belli bir iade ve ürün verilebili, alanlar madur oldu sonuçta
ortası bulunabilir...
Aslında haklısın tüketici derneğine bir dilekçe versen mantıklı olur, ben katılmadığımdan çok da ilgilenmedim. Ama mutlaka sonuç alınır .Bence mutlaka mail atın , yada buradan seslenelim alanlar örgütlensin toplu mail atılsın. Mobil 1 illa müşteri memnuniyeti kapsamında bir ikramda bulunacaktır.