ankaraya bir iş için gitmiştim,sabah geç kalkmışım ,uçağa yetişicem, yolda bir taksi durdurdum,bindim binmez olaydım,şöför sarhoşmuş,sağa sola hızla dönerek gidiyor,allahım yarabim dedim uçağı filan kaçırmak önemli değil yeterki şu taksiden ineyim,can korkusu başkaymış,evet bir şekilde şöförü havalimanına gitmekten vazgeçirdim.uçak dediğim gibi kaçtı,biletin bir miktarını geri iade ettiler,yeni bilet aldım,o gün bugündür taksiye referansla biniyorum,aniden taksi demiyorum...
ben de çok cesur sayılırım ama şunlardan çok korkarım yüksekten,karanlıktan,yalnız kalmaktan,kalabalıktan,trafik kazasından,uçak kazalarından,keskin kesici aletlerden,düzensizlikten,düzenli olmaktan,hayaletlerden,elektrikten,dişçiden,böcekten böyle gidiyor ama az sayılır.
ben de çok cesur sayılırım ama şunlardan çok korkarım yüksekten,karanlıktan,yalnız kalmaktan,kalabalıktan,trafik kazasından,uçak kazalarından,keskin kesici aletlerden,düzensizlikten,düzenli olmaktan,hayaletlerden,elektrikten,dişçiden,böcekten böyle gidiyor ama az sayılır. 
Gerçekten çok cesur sayılırmışsın
gerçekten çok korktuğum nadir olmuştur ama onlarda hep kaybetme korkusudur.biride annem ameliyat olmuştu ve çok kötü bir durumdaydı o zaman olmayan bir varlık görmüştü ve çok korkmuştum bildiğim bütün duaları okudum annem rahatlasın diye şimdi gülüyorum ama bilmediklerimide sallamıştım sanırım

sonra kendine geldi ve o anı hiç hatırlamıyor bile
Şuan için başlığı gördüğümde aklıma gelen doğumdan sonra hastanede narkozun etkisi ile uyuya kalmıştım bebişim yanımda ,aniden uyandım ve bebeğim ağzı aşağıya dönmüştü eyvah bebeğim öldü dedim o an ki kalbimin hızı ölçülse acaba kaç çıkardı aklım çıkıcak gibi olmuştu hayatımda yaşadığım ve yaşayabileceğim en büyük korku buydu sanırım ..
oğlum doğmadan önce öğrendim herşeyi...nasıl bir bebeğim olacak diye korktum...........
bebeğimi aldım kucağıma acaba yürüyecekmi diye korktum......yürüdü şükür konuşurmu diye korktum ve korkmaya devam ediyorum............
ve zihindeki engellerin kalkacağı günü sabır ve dua ile bekliyorum.
abi cesaretine hayran kaldım
Bilgisayarımın aniden arızalanması beni ürkütüyor..

İçime bi ağırlık çöküyo vahim bi durum.