Emre rca kablosunu taktım fakat görüntü alamadım, nasıl yapıldığını tam söyleyebilecek misin acaba?
scartın iç yada dış ucu gevşemiştir. Sertçe denediğine göre dış değildir. İçi içinde gidip göstermen yeterdi.
Aradım servisi bu böyle olmucak, yeni scart taktım hala aynı problem var
Adam da artislik yapıyo scart dandiktir diye ölür müsün öldürür müsün
Emre rca kablosunu taktım fakat görüntü alamadım, nasıl yapıldığını tam söyleyebilecek misin acaba?
Tv'nin arkadasında video yazan yere 3 renkten birini tak(sarı), uydu alıcının arkadasında video yazan yere aynı rengi tak (sarı). Kumandadan tv'yi F-AV veya AV'a geçir. Nasıl geçirilecegini bilmiyosan kullanma kılavuzunda vardır. Ses için diğer iki renkten birini audio'ya tak, aynı rengi uydu alıcının arkadasındaki audio yazana tak.
Tv'nin arkadasında video yazan yere 3 renkten birini tak(sarı), uydu alıcının arkadasında video yazan yere aynı rengi tak (sarı). Kumandadan tv'yi F-AV veya AV'a geçir. Nasıl geçirilecegini bilmiyosan kullanma kılavuzunda vardır. Ses için diğer iki renkten birini audio'ya tak, aynı rengi uydu alıcının arkadasındaki audio yazana tak.
Emre dediklerini yaptım ben ama ekrana hiç görüntü gelmiyor, yani sadece ekranın ışığı var, hiçbir görüntü yok
Sinirimi bozdu tv iyice :/
@ diazem hocam valla bir müşteri çıktı he derse hö deyip sana yönlendireceğim.Gözlük tanrısı Raybenus aşkına duaların benimle olsun.
@bbck
Şunu bilki bir tamirci her zaman müşterisinden bir adım önde olacaktır.Yoksa aç kalır.Diğer tv yi ücretsiz tamir etmene sevindim.Hatta bu gün yarın ki bu 15-20 gün arasında bir zamandır,siman hala tamircinin aklındayken elektronik bir cihaz bozulursa yine ücretsiz yaptıra bilirsin.Tamirciler bir müşterisinin simasını maximum 20 gün hatırlarlar 20.günün sonunda müşterisi babası bile olsa tanımaz tanıyamaz tanımamalı.
@dünyaninnisi
Scart kablosu yani çift scart uçlu kabloyu cihazla tv arasına bağladığında, cihazı açtığında cihaz tv ye küçük bir voltaj göndererek tv yi otomatik olarak A.V kanalına geçirir.
RCA kabloda yani bir ucu tos diğer ucu scart girişli olan kabloda bu otomatik A.V geçişini sağlayacak bağlantı olmadığı için A.V kanalını tv nin kumadansından kullanıcının açması gerekmektedir.
Verilen bilginin ederi faturaya ek işlem ücreti olarak işlenmiştir.