uydu alıcısını açıyorum ardından televizyonu açıyorum ses geliyor ama görüntü yok
tv samsung c530
yardımcı olabilecek biri varmı
ses var ama görüntü hiç yok simsiyah ekran, tv mi problemli yoksa bizde mi bir hata var hiç mi bilgisi olan yok?
Scartın gevşemiş olabilir mi ??Yerinden oynarsa görüntü vermez Mümin..Biolog bu alanın uzmanıdır o olsa sağlıklı bilgiler verirdi..
Scartın gevşemiş olabilir mi ??Yerinden oynarsa görüntü vermez Mümin..Biolog bu alanın uzmanıdır o olsa sağlıklı bilgiler verirdi.. 
Devrim öyle diyorsun da ses nereden geliyor

biolog uyumuştur kesin
biolog uyumuştur kesin
Scartın bir ucu ses diğer ucu görüntü verir.Görüntü veren ucu gevşemiştir.20 lira verirsen gelir arızayı hallederim.+yemek+akbil.Canın isterse.
biolog uyumuştur kesin
Scartın bir ucu ses diğer ucu görüntü verir.Görüntü veren ucu gevşemiştir.20 lira verirsen gelir arızayı hallederim.+yemek+akbil.Canın isterse.
kabul
gel adresi veriyorum

bursadayım ben şuan bio

biraz internette araştırdım da samsung bu arızayı genelde veriyormuş
scartın gevşekliğini nasıl halledebilirim
biolog uyumuştur kesin
kabul
gel adresi veriyorum 
bursadayım ben şuan bio 
biraz internette araştırdım da samsung bu arızayı genelde veriyormuş
scartın gevşekliğini nasıl halledebilirim
Sıkı bir disiplinle sıkartı istediğin olgunluğa eriştirirsin.Azarlama ama yavaş yavaş anlat scartta olsa o da bir insan.
Çok teknik bir anlatım yapacağım iyi oku yanlış yaparasın tv yi yakarsın ona göre.
Elinle scartı tut ittir.
Sıkı bir disiplinle sıkartı istediğin olgunluğa eriştirirsin.Azarlama ama yavaş yavaş anlat scartta olsa o da bir insan.
Çok teknik bir anlatım yapacağım iyi oku yanlış yaparasın tv yi yakarsın ona göre.
Elinle scartı tut ittir.
o zaman scart ile alakalı bir durum yok ortada :/
yaptım çünkü onu