0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçen yıl hediye kazanlar bu yıl kazanamıyor mu Sanırım soy adı tuttumu olmuyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin]gecen sene katılmıştık ancak bu sene aynı kişi oldugundan katılamayacagız galiba sizlere başarılaryok mu bir kuzeniniz yeğeniniz o yaşlarda, bende çok katılmak istiyordum ama tam üniversite zamanına denk geliyor resim çekemeyeceğim o yüzden
]gecen sene katılmıştık ancak bu sene aynı kişi oldugundan katılamayacagız galiba sizlere başarılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin]gecen sene katılmıştık ancak bu sene aynı kişi oldugundan katılamayacagız galiba sizlere başarılaryok mu bir kuzeniniz yeğeniniz o yaşlarda, bende çok katılmak istiyordum ama tam üniversite zamanına denk geliyor resim çekemeyeceğim o yüzden 2 yaşında benim oglum var ama ,olmuyor birazcık büyük göstermem gerekiyor
Arkadaşlar yarışma süresince kimin kaç foto eklediğini görebiliyomuyuz ???Kaçıncı olduğumuz belli oluyomu yani
bende katılmak istiyorum 8 yaşında kardeşim de var makinada kolay fotoğraf çekecek kişi zooorrrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yarışma süresince kimin kaç foto eklediğini görebiliyomuyuz ???Kaçıncı olduğumuz belli oluyomu yanievet yarışma süresince sıralama belliLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende katılmak istiyorum 8 yaşında kardeşim de var makinada kolay fotoğraf çekecek kişi zooorrrr fotoğraf çekineccek kişi bulması kolay ya, %25 başarı ile resim çekebiliyorsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yarışma süresince kimin kaç foto eklediğini görebiliyomuyuz ???Kaçıncı olduğumuz belli oluyomu yanievet yarışma süresince sıralama belliLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende katılmak istiyorum 8 yaşında kardeşim de var makinada kolay fotoğraf çekecek kişi zooorrrr fotoğraf çekineccek kişi bulması kolay ya, %25 başarı ile resim çekebiliyorsun geçen yarışta vardın herhalde kaçıncı bitirdin