0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
way arkadaş millet yememiş içmemiş şikayetmi etmiş pes..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinway arkadaş millet yememiş içmemiş şikayetmi etmiş pes..ne çok takipçimiz varmış dün yazdım bugün aradılar bazı forum sitelerinden çok sayıda mesaj aldık yarışamayacaksınız diye,ey Allahım ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinway arkadaş millet yememiş içmemiş şikayetmi etmiş pes..ne çok takipçimiz varmış dün yazdım bugün aradılar bazı forum sitelerinden çok sayıda mesaj aldık yarışamayacaksınız diye,ey Allahım ya amcamlara söyliyim bi kuzen daha yapsınlar, lazım oluyo şimdi o çocukla bidaha hiçbir şekilde katılamayacakmış mıyız?gitti wii :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinway arkadaş millet yememiş içmemiş şikayetmi etmiş pes..ne çok takipçimiz varmış dün yazdım bugün aradılar bazı forum sitelerinden çok sayıda mesaj aldık yarışamayacaksınız diye,ey Allahım ya amcamlara söyliyim bi kuzen daha yapsınlar, lazım oluyo şimdi o çocukla bidaha hiçbir şekilde katılamayacakmış mıyız?gitti wii :/bizi özel aradılar,belki siz katılabilirsiniz ancak burdaki mesajlarınızı silin şikayet edeceklerdir,kardeşim bir daha aradı dün kabul ettiniz bugün ne oldu diye bakalım bi sonuca da
kara listeyemı almıslar sizi