yeter artık biolog,heryerde sizin avatarı görüyorum konsantrem bozuldu sayende tüm kampanyaları kaçırıyorum
avatarın beynimi yıkadı mı nedir nereye baksam onu görüyorum geçenlerde etinin facebook kampanyasında Ali haylaz diye biri(sizin avatara benziyor nasıl olmuşsa
) haribo istemiş diye gördüm.bu kaçıncı kare artık gözümde hep aynı kare canlanıyor ilkönce şarışın kadın ardında sizin avatar 
Gizli bir silah geliştiriyorum hepinizin işini bitiricem.Fıstık gibi kampanyalar olacak ama siz hiç bir şey yapamayacaksınız.
Eliniz ayağınız donacak. 
rca dediğin bu muydu
tanışıyoruz biz kendisiyle, adını bilmiyormuşum 
benim konum hakkında fikri olan yok galiba 
Ali Haylaz niirdesiiinnn?
Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla büyük bir ihtimal tv nin trafosu yanmış.
Şimdi anneni ara tv nin arkasını açsın ölçü aleti ile trafonun bacaklarını kontrol etsin.
sırayla 12v-16v-32- çıkması lazım.Çıkmıyorsa trafoyu söksün yenisini alıp taksın.
valla helal olsun be bio.
tamirci de aynını söyledi. trafo yanmış 
100 TL istiyo, ne dersin? yaptırayım mı?
Çok demiş.Yani çok derken trafonun malzemeciden alınışı 15-20 lira takması işçilik için 30 alsa eder 50 lira.
Hadi gelen müşteri anlamaz bu işlerden bir 20 lirada öyle koy üzerine etti 80 lira.
Bence 50 liradan fazla vermeyin hadi 10 daha çıkayım 60 lira.Yok mok gık mık derse valla bu kadar paramız var eğer
olur dersen yap yoksa karfura gidip taksitle tv alıcam 55 ekran tvleri 200 liraya veriyorlar hemde regal marka,,almayanı tokatlıyorlar deyin.Olmaz der inat ederse basın tokatı yüzüne yüzüne.
Trafonun yanında transistör de telef olmuş. O da değişti. Valla bayıldım 100 TL yi, içimin yağları eridi

Amma velakin ekstradan, öğrenciliğimden kalma bi 37 ekran TV vardı odamda, anten girişinde temassızlık vardı şeffaf bantla sarıp anten kablosunun ucundaki zımbırtıyı idare ediyordum, dedim bunu da yapacaksın uleeen madem bu kadar para veriyorum bu da bonus olacak dedim. Pekü abla dedi

Cehalet kötü bişey yahu, anten kablosunun ucunun adını bile bilmiyorum, bu yüzden kendisinden zımbırtı diye bahsettim umarım alınmaz

Bu arada,adamceğizi tokatlamakla tehdit edecektim dediğin gibi velakin karfurcuktan regal almayanı tokatlıyorlarmış ya, kendisi bu teklifi benden önce verince birşey diyemedim üstüne. Yerinde olsam yaptırmam, gider karfurdan alırım yeni bi tv dedi

repliğimi çalıyorsun dedim

dolayısıyla, benim hamlemi önceden görüp, atak davranarak gerçeği yüzüme tokat gibi çarpınca şah-mat oldum anında. Biiyur sana 100 TL dedim, akşam da ceza olarak Muhteşem Yüzyıl izledim. Hala kendimde değilim