Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok hafifte olsa yerlerini değiştirdiğim halde o sorun var, dokunduğun an gidiyor görüntü, hani bir titreşim olsa mobilyalarda hemen gidecek, yeni bir scart alınsa bu problem olmaz mı diyorsun?
Olmaz.Düzelir.evet, evdeki diğer scartı taktik ve düzeldi, paylaştığın bilgiler iin teşekkürler
borcum ne kadar
Gece tarifesi açıyorum 1 sn.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok hafifte olsa yerlerini değiştirdiğim halde o sorun var, dokunduğun an gidiyor görüntü, hani bir titreşim olsa mobilyalarda hemen gidecek, yeni bir scart alınsa bu problem olmaz mı diyorsun?
Olmaz.Düzelir.evet, evdeki diğer scartı taktik ve düzeldi, paylaştığın bilgiler iin teşekkürler
borcum ne kadar
Gece tarifesi açıyorum 1 sn.Sayın biolog,taksimetre gibisiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok hafifte olsa yerlerini değiştirdiğim halde o sorun var, dokunduğun an gidiyor görüntü, hani bir titreşim olsa mobilyalarda hemen gidecek, yeni bir scart alınsa bu problem olmaz mı diyorsun?
borcum ne kadar
Gece tarifesi açıyorum 1 sn.Sayın biolog,taksimetre gibisiniz.
Rca kablosunu tak scartla falan uğraşma. Hem daha canlı görüntü ve ses alırsın. Şahsen rca kullanıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinRca kablosunu tak scartla falan uğraşma. Hem daha canlı görüntü ve ses alırsın. Şahsen rca kullanıyorum.
af buyur?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinRca kablosunu tak scartla falan uğraşma. Hem daha canlı görüntü ve ses alırsın. Şahsen rca kullanıyorum.
af buyur?
Dunyaninnisi'ne dedim ;d Senin konu hakkında bilgim yok tv'nin arkasına 3-5 tane şaplak atın belki düzelir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinRca kablosunu tak scartla falan uğraşma. Hem daha canlı görüntü ve ses alırsın. Şahsen rca kullanıyorum.
af buyur?
Dunyaninnisi'ne dedim ;d Senin konu hakkında bilgim yok tv'nin arkasına 3-5 tane şaplak atın belki düzelir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinRca kablosunu tak scartla falan uğraşma. Hem daha canlı görüntü ve ses alırsın. Şahsen rca kullanıyorum.
af buyur?
Emre rca kablosu kutudan çıkıyor mu yoksa ayrı olarak almalımıyım