0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Scartın gevşemiş olabilir mi ??Yerinden oynarsa görüntü vermez Mümin..Biolog bu alanın uzmanıdır o olsa sağlıklı bilgiler verirdi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinScartın gevşemiş olabilir mi ??Yerinden oynarsa görüntü vermez Mümin..Biolog bu alanın uzmanıdır o olsa sağlıklı bilgiler verirdi.. Devrim öyle diyorsun da ses nereden geliyor biolog uyumuştur kesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinScartın gevşemiş olabilir mi ??Yerinden oynarsa görüntü vermez Mümin..Biolog bu alanın uzmanıdır o olsa sağlıklı bilgiler verirdi.. Devrim öyle diyorsun da ses nereden geliyor biolog uyumuştur kesinScartın bir ucu ses diğer ucu görüntü verir.Görüntü veren ucu gevşemiştir.20 lira verirsen gelir arızayı hallederim.+yemek+akbil.Canın isterse.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinScartın gevşemiş olabilir mi ??Yerinden oynarsa görüntü vermez Mümin..Biolog bu alanın uzmanıdır o olsa sağlıklı bilgiler verirdi.. Devrim öyle diyorsun da ses nereden geliyor biolog uyumuştur kesinScartın bir ucu ses diğer ucu görüntü verir.Görüntü veren ucu gevşemiştir.20 lira verirsen gelir arızayı hallederim.+yemek+akbil.Canın isterse.kabulgel adresi veriyorum bursadayım ben şuan bio biraz internette araştırdım da samsung bu arızayı genelde veriyormuşscartın gevşekliğini nasıl halledebilirim
Sıkı bir disiplinle sıkartı istediğin olgunluğa eriştirirsin.Azarlama ama yavaş yavaş anlat scartta olsa o da bir insan.Çok teknik bir anlatım yapacağım iyi oku yanlış yaparasın tv yi yakarsın ona göre.Elinle scartı tut ittir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinScartın gevşemiş olabilir mi ??Yerinden oynarsa görüntü vermez Mümin..Biolog bu alanın uzmanıdır o olsa sağlıklı bilgiler verirdi.. Devrim öyle diyorsun da ses nereden geliyor biolog uyumuştur kesinScartın bir ucu ses diğer ucu görüntü verir.Görüntü veren ucu gevşemiştir.20 lira verirsen gelir arızayı hallederim.+yemek+akbil.Canın isterse.hoş geldin Usta.. Mümin yabancı değil bizdennn ona göre..