Bugün hem retweet ettim hem de yorum yazmıştım 1 mesaj daha geldi ama herhalde sadece 1 ini gönderirler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde ne zaman yazsam NaN Comments hatası veriyo bi türlü kıvıamadım şu twitter olayını kazanamıyrumda zati..
Bugün hem retweet ettim hem de yorum yazmıştım 1 mesaj daha geldi ama herhalde sadece 1 ini gönderirler..
retweet derken normal twitter sayfasında yazdıklar yazılara retweet ediyoruz dimi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu adreste nasıl rt yapıcaz..
ben de d

ün bi kaç kere uğraştım oldu. şanslı günümdü herhalde
retweet derken normal twitter sayfasında yazdıklar yazılara retweet ediyoruz dimi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bu adreste nasıl rt yapıcaz..
buraya değilde buraya reply olarak yazark kaazandm ben
Kayit olun veya
giris yapin
Kayit olun veya giris yapin bu adreste nasıl rt yapıcaz..
buraya değilde buraya reply olarak yazark kaazandm ben
Kayit olun veya giris yapin
bide onu deneyim bakalım ama aynı yazdığım yerleri kabul etmiyo neyse deneyeyim sağol
sadece kazabdınız bilgilerinizi bu maile yollayın demişler
iyide yolladığımız kişinin bilgilerinin kazanan kişi olduğunu nereden bilecekler
twıtırla ilgili bir adres gönderilebiliyormu bilemedim
bn gönderirken twit adımı da yazdımm
@ezel farklı kombinasyonlarda denee

ı ları i büyükleri küçük fln yap
bn gönderirken twit adımı da yazdımm
@ezel farklı kombinasyonlarda denee
ı ları i büyükleri küçük fln yap 
tamam çok teşkkürler forumda kazanamayan bi ben kaldım heralde..
bende kazanmışım bugün mesaj gelmiş