0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün hem retweet ettim hem de yorum yazmıştım 1 mesaj daha geldi ama herhalde sadece 1 ini gönderirler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün hem retweet ettim hem de yorum yazmıştım 1 mesaj daha geldi ama herhalde sadece 1 ini gönderirler..retweet derken normal twitter sayfasında yazdıklar yazılara retweet ediyoruz dimi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adreste nasıl rt yapıcaz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün hem retweet ettim hem de yorum yazmıştım 1 mesaj daha geldi ama herhalde sadece 1 ini gönderirler..retweet derken normal twitter sayfasında yazdıklar yazılara retweet ediyoruz dimi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adreste nasıl rt yapıcaz..buraya değilde buraya reply olarak yazark kaazandm benLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bn gönderirken twit adımı da yazdımm@ezel farklı kombinasyonlarda denee ı ları i büyükleri küçük fln yap