0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaa kazanığımıza air mesaj geldi diyenler; retweet ettikten ne kaar süre sonra geldi mesajınız?Ben dün retweet ettim bugünde gördüğüm yeri yazdım.. Gördüğüm yeri yazdıktan 1 saat sonra msj geldi kazandınız diye nerde gormustünuz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaa kazanığımıza air mesaj geldi diyenler; retweet ettikten ne kaar süre sonra geldi mesajınız?Ben dün retweet ettim bugünde gördüğüm yeri yazdım.. Gördüğüm yeri yazdıktan 1 saat sonra msj geldi kazandınız diye
Yaa kazanığımıza air mesaj geldi diyenler; retweet ettikten ne kaar süre sonra geldi mesajınız?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburadan bakabilrisiniz yorumlara
az önce 149 yorum vardı. araya +3 yorum girmesine rağmen 152 yerine 151 yazıyor. bu durumda 150. yorum 149 a mı kaymış oluyor acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce 149 yorum vardı. araya +3 yorum girmesine rağmen 152 yerine 151 yazıyor. bu durumda 150. yorum 149 a mı kaymış oluyor acaba?araya nasıl yorum girecek ki aradan çıkar ama girebilecegini sanmıyorum
bende yazdım ard arda hemen mesaj attılar bilgilerinizi yollayın diye.kim ne yazmışsa hepsini yazdım.ama 2.kez aynı cevabı kabul etmiyor.hoppala yazmışsınız bu cevabı diyor