0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar göndermeye çalışıyorum cevap gitmiyor neden yapar aynı mesajı 2 veya 3 ten fazla gönderince hata verir,farklı mesaj yazman lazim farklı yazıncada gitmedi gitmesi lazim ben nerdeyse tüm istanbulun ilçelerini yazdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar göndermeye çalışıyorum cevap gitmiyor neden yapar aynı mesajı 2 veya 3 ten fazla gönderince hata verir,farklı mesaj yazman lazim farklı yazıncada gitmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar göndermeye çalışıyorum cevap gitmiyor neden yapar aynı mesajı 2 veya 3 ten fazla gönderince hata verir,farklı mesaj yazman lazim
arkadaşlar göndermeye çalışıyorum cevap gitmiyor neden yapar
twitterden yazınca gidiyor twitpicden yazınca ise gitmiyor ..kazananlar hangisinden gönderdi acaba cevapları ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrt nasıl yapılıyo arkadaşlar ilgili yazının altında retweet yazar oraya tıklayınca retweet yapayım mı diye sorar tekrardan retweete tıklarsanız rt olmuş olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrt nasıl yapılıyo arkadaşlar
rt nasıl yapılıyo arkadaşlar