0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok şükür ben de kazanmışım Uğraşmicam artık bişe yazmicam sadece mesaj gelmiş mi diye bakicam dedim ve 3 saat sonra geldi. Hediyesi gelen olursa haber versin arkadaşlar!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok şükür ben de kazanmışım Uğraşmicam artık bişe yazmicam sadece mesaj gelmiş mi diye bakicam dedim ve 3 saat sonra geldi. Hediyesi gelen olursa haber versin arkadaşlar! tebrikler burdan kazanamayan tek ben kaldım anlaşılan ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok şükür ben de kazanmışım Uğraşmicam artık bişe yazmicam sadece mesaj gelmiş mi diye bakicam dedim ve 3 saat sonra geldi. Hediyesi gelen olursa haber versin arkadaşlar! tebrikler burdan kazanamayan tek ben kaldım anlaşılan ..ben de varım üstelik ben gerçekten gördüm billboardu
bbck ve petunya inşallah kazanırsınız. ara ara twitpic kısmına ard arda yorum yazın. bence mutlaka ard arda yazılmalı, yoksa zor ihtimal. iyi şanslar. bence siz de bugün kazanacaksınız. bir de mesaj kutunuzuı kontrol etmeyi unutmayın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbbck ve petunya inşallah kazanırsınız. ara ara twitpic kısmına ard arda yorum yazın. bence mutlaka ard arda yazılmalı, yoksa zor ihtimal. iyi şanslar. bence siz de bugün kazanacaksınız. bir de mesaj kutunuzuı kontrol etmeyi unutmayın. fotoğrafın altına mı yorum yapmak lazım?