Gönderen Konu: Taksitçi  (Okunma sayısı 36869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Taksitçi
« Yanıtla #150 : 22 Ocak 2011, 14:12:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Biliyorum ama ben hala orada kaldım işte.Onda iyiyim ancak bunda maalesef yapamıyorum..

Ve hala gelmeyen bir dsmartım var..
benimki geldi 7. hafta kazanlardanım üstelik . ama daha kurup izlemek nasip olmadı taşınma ihtimalim var şimdi hem burda hem orda montaj parası vermeyim diyom :))ama acaba aktive etmeden normdal çanağımız varsa gösterirmi kanalları en azından çalışıp çalışmadıgını kontrol etsek  :P
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı censez41

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #151 : 22 Ocak 2011, 14:15:35 »
hile yapmadan tam puan alan arkadaşlar söylesin bakalım puana düşüren adam hangi sıra lar da geliyo
bir tane söyleyeyim 4. oyunda 5. sırada gekiyo 6 kere daha geliyo bunları sırasını söylesin
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2011, 14:17:24 Gönderen: censez41 »

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #152 : 22 Ocak 2011, 14:25:38 »
hile yapmadan tam puan alan arkadaşlar söylesin bakalım puana düşüren adam hangi sıra lar da geliyo
bir tane söyleyeyim 4. oyunda 5. sırada gekiyo 6 kere daha geliyo bunları sırasını söylesin

3. oyunda ilk 10. dan sonra,sonra 12. den sonra,sonra yine 12. den sonra geliyor.
4. oyunda ise ilk 4. den sonra,sonra 6.dan sonra ve geri kalan hep 6. dan sonra geliyor.
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #153 : 22 Ocak 2011, 14:27:04 »
bunları tam  puan yapmamış biride söyler ki ne olcak..

Çevrimdışı censez41

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #154 : 22 Ocak 2011, 14:30:48 »

3. oyunda ilk 10. dan sonra,sonra 12. den sonra,sonra yine 12. den sonra geliyor.
4. oyunda ise ilk 4. den sonra,sonra 6.dan sonra ve geri kalan hep 6. dan sonra geliyor.

ne demek istediğinizi anlamadım doğrusu   geri kalan hep 6. dan sonra gekliyo ne demek
benim soruyu sormamdaki neden bu kadar hızlı oyunda gelen objenin ne olduğunu idrak etmek mümkün değil ancak sırasını sayarak gerekli hıza ulaşılır

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #155 : 22 Ocak 2011, 14:31:09 »
Ben bu oyunda program kullanmadan tam puan almanın imkansız olduğu görüşündeyim.

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #156 : 22 Ocak 2011, 14:31:28 »
Ayırıca oyunu hiç oynamamış birini getir oturt oyunu karşısına 2 dk da ezberler o da yazar aynı şeyleri.Böyle saçma sorularla tesbit edileblecek bir bir durum değil bu.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #157 : 22 Ocak 2011, 14:34:57 »
valla isteyen inansın isteyen inanmasın .. ben kendimi biliyorum o bana yeter... şimdiye kadar hileye hiç tenezzül etmedim .. oyun yarışmalarında her zman başarılıyımdır sadece kampanya başlayalı çok olmuş olmasın yoksa ilk 10 u herzaman zorlarım .. mesela printin yarışması geç yayınlandı yoksa ondada listeye rahat girerdim..

Çevrimdışı censez41

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #158 : 22 Ocak 2011, 14:36:02 »
Ben bu oyunda program kullanmadan tam puan almanın imkansız olduğu görüşündeyim.
katılıyorum bence bunların bilgisayarı eski olduğu için oyunu yavaş oynuyorlar yada yavaşlatıyorlar

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #159 : 22 Ocak 2011, 14:40:49 »

ne demek istediğinizi anlamadım doğrusu   geri kalan hep 6. dan sonra gekliyo ne demek
benim soruyu sormamdaki neden bu kadar hızlı oyunda gelen objenin ne olduğunu idrak etmek mümkün değil ancak sırasını sayarak gerekli hıza ulaşılır

Asıl ben sizin ne demek istediğinizi anlamakta zorlanıyorum.Ben size sırasını açıkladım zaten.Benim oyun yöntemim buydu.çizilmemesi gereken adam geldikten ben tekrar baştan saymaya başlıyorum.Yani son oyunda 4 obje geldikten sonra o adam geliyor.Sonra 6 obje geldikten sonra tekrar o adam geliyor ve öyle devam ediyor.Siz ise 5. de geliyor sonra 12. de geliyor sonra 19. da geliyor şeklinde sayıyorsunuz.
Ayrıca dediğim gibi bunu ilk oynayan kişi bile ezberler.
Sürekli saçma sapan şeyler yazarak buradaki hakkıyla yapmış kişileri zan altında bırakıyorsunuz.Kimse size bir şey ispatlamak zorunda değil.Siz yapamıyorsunuz diye başkalarına çamur atmanın bir manası yok.
Siz istediğinizi düşünün,ben yaptığım başarının keyfini çıkarıyorum ...