hile yapmadan tam puan alan arkadaşlar söylesin bakalım puana düşüren adam hangi sıra lar da geliyo
bir tane söyleyeyim 4. oyunda 5. sırada gekiyo 6 kere daha geliyo bunları sırasını söylesin
3. oyunda ilk 10. dan sonra,sonra 12. den sonra,sonra yine 12. den sonra geliyor.
4. oyunda ise ilk 4. den sonra,sonra 6.dan sonra ve geri kalan hep 6. dan sonra geliyor.
ne demek istediğinizi anlamadım doğrusu geri kalan hep 6. dan sonra gekliyo ne demek
benim soruyu sormamdaki neden bu kadar hızlı oyunda gelen objenin ne olduğunu idrak etmek mümkün değil ancak sırasını sayarak gerekli hıza ulaşılır
Asıl ben sizin ne demek istediğinizi anlamakta zorlanıyorum.Ben size sırasını açıkladım zaten.Benim oyun yöntemim buydu.çizilmemesi gereken adam geldikten ben tekrar baştan saymaya başlıyorum.Yani son oyunda 4 obje geldikten sonra o adam geliyor.Sonra 6 obje geldikten sonra tekrar o adam geliyor ve öyle devam ediyor.Siz ise 5. de geliyor sonra 12. de geliyor sonra 19. da geliyor şeklinde sayıyorsunuz.
Ayrıca dediğim gibi bunu ilk oynayan kişi bile ezberler.
Sürekli saçma sapan şeyler yazarak buradaki hakkıyla yapmış kişileri zan altında bırakıyorsunuz.Kimse size bir şey ispatlamak zorunda değil.Siz yapamıyorsunuz diye başkalarına çamur atmanın bir manası yok.
Siz istediğinizi düşünün,ben yaptığım başarının keyfini çıkarıyorum ...