0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biolog ve özgürtalay arkadaşım söylediğim yanlış mı? istersen bi bak ilk on listesine oyunda max puan davet puanıyla 117.200 ve bu puanı listede 5 kişi yapmış gözüküyor. ıphone4 te 5 kişiye verileceği yazıyor. büyük ihtimallede ilk tamamlayanlara verilecektir. ama keşke senin dediğin gibi olsa bende o kadar uğraştım yapabildiğim puan 117.096 davet puanıyla bu kadar oluyor. acı ama gerçek bu oyundan artık ıphone kazanamayız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDostum şu iki mesajda sana aitse yani kardeşin senden habersiz falan yazmamışsa bence oyuna biraz ara ver ve dinlen.Su kaynatmaya başlamışsın sen.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfull yapsam bile kazanamayacağım çünkü ben çok öncelerden beri bakmıştım. ilk 3 hile zaten. 4,5,6,7 ve 8. sıralar yapılabilecek full puanları yapmış. ben de full yapamam zannetmiyorum az önce 113.456 puan yaptım 25.sıradayım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ilk on listesine bakarsanız oyunu hiç puan kaçırmadan yapan 5 kişi var. artık bu saatten sonra oyunda hiç puan kaçırmasakta ıphone4 ü alamayız. çünkü büyük ihtimalle oyunu ilk tam puanla tamamlayanlar ıphonu alacaklardır. bende boşu boşuna o kadar uğreştım. öyle düşünmüyorum bence full puan yaparsan mutlaka ilk 5 in içinde yer alırsın ama sen bilirsin ben yapamam siz yapabilirsiniz o anlamda söyledim. doğru okursan ne demek istediğimi anlarsın.
Dostum şu iki mesajda sana aitse yani kardeşin senden habersiz falan yazmamışsa bence oyuna biraz ara ver ve dinlen.Su kaynatmaya başlamışsın sen.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfull yapsam bile kazanamayacağım çünkü ben çok öncelerden beri bakmıştım. ilk 3 hile zaten. 4,5,6,7 ve 8. sıralar yapılabilecek full puanları yapmış. ben de full yapamam zannetmiyorum az önce 113.456 puan yaptım 25.sıradayım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ilk on listesine bakarsanız oyunu hiç puan kaçırmadan yapan 5 kişi var. artık bu saatten sonra oyunda hiç puan kaçırmasakta ıphone4 ü alamayız. çünkü büyük ihtimalle oyunu ilk tam puanla tamamlayanlar ıphonu alacaklardır. bende boşu boşuna o kadar uğreştım. öyle düşünmüyorum bence full puan yaparsan mutlaka ilk 5 in içinde yer alırsın ama sen bilirsin
full yapsam bile kazanamayacağım çünkü ben çok öncelerden beri bakmıştım. ilk 3 hile zaten. 4,5,6,7 ve 8. sıralar yapılabilecek full puanları yapmış. ben de full yapamam zannetmiyorum az önce 113.456 puan yaptım 25.sıradayım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ilk on listesine bakarsanız oyunu hiç puan kaçırmadan yapan 5 kişi var. artık bu saatten sonra oyunda hiç puan kaçırmasakta ıphone4 ü alamayız. çünkü büyük ihtimalle oyunu ilk tam puanla tamamlayanlar ıphonu alacaklardır. bende boşu boşuna o kadar uğreştım. öyle düşünmüyorum bence full puan yaparsan mutlaka ilk 5 in içinde yer alırsın ama sen bilirsin
arkadaşlar ilk on listesine bakarsanız oyunu hiç puan kaçırmadan yapan 5 kişi var. artık bu saatten sonra oyunda hiç puan kaçırmasakta ıphone4 ü alamayız. çünkü büyük ihtimalle oyunu ilk tam puanla tamamlayanlar ıphonu alacaklardır. bende boşu boşuna o kadar uğreştım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiolog ve özgürtalay arkadaşım söylediğim yanlış mı? istersen bi bak ilk on listesine oyunda max puan davet puanıyla 117.200 ve bu puanı listede 5 kişi yapmış gözüküyor. ıphone4 te 5 kişiye verileceği yazıyor. büyük ihtimallede ilk tamamlayanlara verilecektir. ama keşke senin dediğin gibi olsa bende o kadar uğraştım yapabildiğim puan 117.096 davet puanıyla bu kadar oluyor. acı ama gerçek bu oyundan artık ıphone kazanamayız. Ben ozgunatalay'ın birbiriyle tezat iki mesajından sonra kendisine oyuna ara verip biraz dinlenmesin tavsiye ettim.Senin söylediğin de kısmen doğru olabilir ama herşey son gün belli olur.Smarty bize yol göster oyununda kazandığı halde elenen arkadaşlarımız oldu.Bazı firmaların kurduğu sistem yüksek puanları bug olarak algılayabiliyor bu durumda verilen emeklerede yazık oluyor.İnşallah böyle bir durum oluşmazda hak eden kazanır.Ama şayet böyle bir durum oluşursa şu anki ilk beş listesinin haricinde kazananlar olacaktır.Dediğim gibi hak eden kazansın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDostum şu iki mesajda sana aitse yani kardeşin senden habersiz falan yazmamışsa bence oyuna biraz ara ver ve dinlen.Su kaynatmaya başlamışsın sen.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfull yapsam bile kazanamayacağım çünkü ben çok öncelerden beri bakmıştım. ilk 3 hile zaten. 4,5,6,7 ve 8. sıralar yapılabilecek full puanları yapmış. ben de full yapamam zannetmiyorum az önce 113.456 puan yaptım 25.sıradayım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ilk on listesine bakarsanız oyunu hiç puan kaçırmadan yapan 5 kişi var. artık bu saatten sonra oyunda hiç puan kaçırmasakta ıphone4 ü alamayız. çünkü büyük ihtimalle oyunu ilk tam puanla tamamlayanlar ıphonu alacaklardır. bende boşu boşuna o kadar uğreştım. öyle düşünmüyorum bence full puan yaparsan mutlaka ilk 5 in içinde yer alırsın ama sen bilirsin ben yapamam siz yapabilirsiniz o anlamda söyledim. doğru okursan ne demek istediğimi anlarsın."Full yapsam bile kazanamayacağım" dedikten sonra "Full yaparsan ilk beşe mutlaka girersin" deyince nasıl anlamam gerekiyor.. Neyse sen bilirsin..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiolog ve özgürtalay arkadaşım söylediğim yanlış mı? istersen bi bak ilk on listesine oyunda max puan davet puanıyla 117.200 ve bu puanı listede 5 kişi yapmış gözüküyor. ıphone4 te 5 kişiye verileceği yazıyor. büyük ihtimallede ilk tamamlayanlara verilecektir. ama keşke senin dediğin gibi olsa bende o kadar uğraştım yapabildiğim puan 117.096 davet puanıyla bu kadar oluyor. acı ama gerçek bu oyundan artık ıphone kazanamayız. Ben ozgunatalay'ın birbiriyle tezat iki mesajından sonra kendisine oyuna ara verip biraz dinlenmesin tavsiye ettim.Senin söylediğin de kısmen doğru olabilir ama herşey son gün belli olur.Smarty bize yol göster oyununda kazandığı halde elenen arkadaşlarımız oldu.Bazı firmaların kurduğu sistem yüksek puanları bug olarak algılayabiliyor bu durumda verilen emeklerede yazık oluyor.İnşallah böyle bir durum oluşmazda hak eden kazanır.Ama şayet böyle bir durum oluşursa şu anki ilk beş listesinin haricinde kazananlar olacaktır.Dediğim gibi hak eden kazansın.arkadaşım ısrarla anlamıyorsun. ben kazanamam çünkü ben oyuna 14 ocakta başladım. diğer yeni katılıp da full yapan arkadaşlar daha yeni başladılar. ben full puan yapsam ve ilk 5tekilerle aynı puan yapsam bile beni arkaya daha arka sıraya yerleştirecekler. bunun zıtlığı nedir anlayamadım?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiolog ve özgürtalay arkadaşım söylediğim yanlış mı? istersen bi bak ilk on listesine oyunda max puan davet puanıyla 117.200 ve bu puanı listede 5 kişi yapmış gözüküyor. ıphone4 te 5 kişiye verileceği yazıyor. büyük ihtimallede ilk tamamlayanlara verilecektir. ama keşke senin dediğin gibi olsa bende o kadar uğraştım yapabildiğim puan 117.096 davet puanıyla bu kadar oluyor. acı ama gerçek bu oyundan artık ıphone kazanamayız. Ben ozgunatalay'ın birbiriyle tezat iki mesajından sonra kendisine oyuna ara verip biraz dinlenmesin tavsiye ettim.Senin söylediğin de kısmen doğru olabilir ama herşey son gün belli olur.Smarty bize yol göster oyununda kazandığı halde elenen arkadaşlarımız oldu.Bazı firmaların kurduğu sistem yüksek puanları bug olarak algılayabiliyor bu durumda verilen emeklerede yazık oluyor.İnşallah böyle bir durum oluşmazda hak eden kazanır.Ama şayet böyle bir durum oluşursa şu anki ilk beş listesinin haricinde kazananlar olacaktır.Dediğim gibi hak eden kazansın.arkadaşım ısrarla anlamıyorsun. ben kazanamam çünkü ben oyuna 14 ocakta başladım. diğer yeni katılıp da full yapan arkadaşlar daha yeni başladılar. ben full puan yapsam ve ilk 5tekilerle aynı puan yapsam bile beni arkaya daha arka sıraya yerleştirecekler. bunun zıtlığı nedir anlayamadım? Sen mantık hatası yapıyorsun.!!14 ocakta kayıt olman full yaptığın anda seni listenin başlarına çıkaracaktır.Yani oyuna ilk kayıt olanlar sonradan başlayanlara göre avantajlı gibi görünüyor.Bak beni dinle biraz ara ver sonra tekrar oyna.Epey bir yormuşsun kendini sen.
özgüratalay arkadaşım dediğin gibi de olsa ben tam puan üzerinden oyunu bitirmem imkansız çok uğraştım. ancak 117.098 yapabildim.bundan iyisini yapamam.
maksimum puanın 117.200 olduğunu mu sanıyorsunuz?