0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayır ama 25.sıradayım
arkadaşlar ilk on listesine bakarsanız oyunu hiç puan kaçırmadan yapan 5 kişi var. artık bu saatten sonra oyunda hiç puan kaçırmasakta ıphone4 ü alamayız. çünkü büyük ihtimalle oyunu ilk tam puanla tamamlayanlar ıphonu alacaklardır. bende boşu boşuna o kadar uğreştım.
full yapsam bile kazanamayacağım çünkü ben çok öncelerden beri bakmıştım. ilk 3 hile zaten. 4,5,6,7 ve 8. sıralar yapılabilecek full puanları yapmış. ben de full yapamam zannetmiyorum az önce 113.456 puan yaptım 25.sıradayım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ilk on listesine bakarsanız oyunu hiç puan kaçırmadan yapan 5 kişi var. artık bu saatten sonra oyunda hiç puan kaçırmasakta ıphone4 ü alamayız. çünkü büyük ihtimalle oyunu ilk tam puanla tamamlayanlar ıphonu alacaklardır. bende boşu boşuna o kadar uğreştım. öyle düşünmüyorum bence full puan yaparsan mutlaka ilk 5 in içinde yer alırsın ama sen bilirsin
Dostum şu iki mesajda sana aitse yani kardeşin senden habersiz falan yazmamışsa bence oyuna biraz ara ver ve dinlen.Su kaynatmaya başlamışsın sen.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfull yapsam bile kazanamayacağım çünkü ben çok öncelerden beri bakmıştım. ilk 3 hile zaten. 4,5,6,7 ve 8. sıralar yapılabilecek full puanları yapmış. ben de full yapamam zannetmiyorum az önce 113.456 puan yaptım 25.sıradayım.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ilk on listesine bakarsanız oyunu hiç puan kaçırmadan yapan 5 kişi var. artık bu saatten sonra oyunda hiç puan kaçırmasakta ıphone4 ü alamayız. çünkü büyük ihtimalle oyunu ilk tam puanla tamamlayanlar ıphonu alacaklardır. bende boşu boşuna o kadar uğreştım. öyle düşünmüyorum bence full puan yaparsan mutlaka ilk 5 in içinde yer alırsın ama sen bilirsin