0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya Z harfinde bölerken sorun yaşayan varmı? ben hepsinde yapıyorum ama Z harfinde olmuyor anca 5 tane falan bölebiliyorum önceden oluyordu bugün olmuyor birde maus yok lap toptan yapıyorum yarın maus ile denicem inşallah o zaman olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya Z harfinde bölerken sorun yaşayan varmı? ben hepsinde yapıyorum ama Z harfinde olmuyor anca 5 tane falan bölebiliyorum önceden oluyordu bugün olmuyor birde maus yok lap toptan yapıyorum yarın maus ile denicem inşallah o zaman olurdün akşam tüm oyunlar normale göre daha hızlıydı sanki, Z harfinde bende yapadım , kendi kendine Z çizmeye başladı dün bi haller olmuş taksitçiye
bu w benı mahvedecek:(( en kudretlı puanlarda bu bölümde aksine
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu w benı mahvedecek:(( en kudretlı puanlarda bu bölümde aksineben de z yi yaparsam 2.sıraya geçeceğim ama yapamıyorum ben birilerinin yerine w yapayım biri de bana z yapsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu w benı mahvedecek:(( en kudretlı puanlarda bu bölümde aksineben de z yi yaparsam 2.sıraya geçeceğim ama yapamıyorum ben birilerinin yerine w yapayım biri de bana z yapsın heheh tamam anlastık z de sorun yok