Allah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor.
Kocaeli'de 5 yıl kaldım,çok iyi bilirim.Kocaelinin %50 si Trabzonludur desem yalan olmaz! 
Bende sakaryadayım, buranında %50'si karadenizli. Karadenizlileri sevmiyorum egeli oldugumuzdanmıdır nedir, başka egeli arkadaslarımda var onlarda sevmez. (Söz meclisten dışarı
)
hahahaha benım üst kiracımda rizeli geldi bi sevmedim hala sevmiyorum patavatsız .demekki normalmiş.sonucta bende egelyim.
aaaa ciddimisin firuuu bizim gelin tutacaktı üst katı demek yine rizeli tutttuu yeni öğrendim.
buda öyle çok patavatsız annemi üzüp ağlatıyor sizin bulaşık makinanız yok
sizin koltuklarınız eski atın bunları diye hiç öyle denirmi insana ya üzmüş annemi geçen ağlıyordu
he bende evlenınce muglaya gıtcem sımdı depresyonamı gırıyım 
sevdıgın varsa yanında saglıgınız yerındeyse her yer guzeldır benım ıcın
benim içinde öyle tabiki herkes böyle düşünüyordur ama hiç tanımadığım biyerde hiç tanımadığın insanlara alışmak helede ailenden hiç ayrı kalmadıysan çok zor olacak
hı ben aılemden 6 yıl ayrı kaldıgım ıcın cok etkılemıycek tır dıye dusundugum ıcın oyle dedım arkadasım
ama uzulme ya ordada yenı ınsanlar tanırsın alısırsın
Aysel rize aynı ıstanbul gibi çarşısı özellikle
her türden insan var açık kapalı vs
Hatta çok şaşırıyorum rockçı hipopçı saçları kırmızı erkekler

saçu uzun havaya dikmiş 1 metre boyunda parlament mavisi renk saçlar

hızmalı
kaşını dilini deldirenler her tür yani .
İstanbulda beyoglunda görürdüm ben her tür insanı ama şimdi rizenin çarşında görmek mümkün

bu arada karasuda da hep rizeli ve trabzonlu var
kocaelinde orasıda sakaryayada yakın
Allah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor.
Kocaeli'de 5 yıl kaldım,çok iyi bilirim.Kocaelinin %50 si Trabzonludur desem yalan olmaz! 
Bende sakaryadayım, buranında %50'si karadenizli. Karadenizlileri sevmiyorum egeli oldugumuzdanmıdır nedir, başka egeli arkadaslarımda var onlarda sevmez. (Söz meclisten dışarı
)
hahahaha benım üst kiracımda rizeli geldi bi sevmedim hala sevmiyorum patavatsız .demekki normalmiş.sonucta bende egelyim.
aaaa ciddimisin firuuu bizim gelin tutacaktı üst katı demek yine rizeli tutttuu yeni öğrendim.
sizin koltuklarınız eski atın bunları diye hiç öyle denirmi insana ya üzmüş annemi geçen ağlıyordu
ben bı dovebılırmıyım bu gelını ızın varmı
ay ne gıcık bu boyle
)
aysell sen gelinden çok çekiyon herhalde 2 lafından biri gelin
benim erkek arkadaşım artvinli 4 yıl trabzonda okudu kimse alınmasın ama bana hep trabzonlularda uzak dur diyor ben daha nedenini çözemedim 
trabzonlularda kadın bağ,bahçe,işte çalışır adam yatar
he bende evlenınce muglaya gıtcem sımdı depresyonamı gırıyım 
sevdıgın varsa yanında saglıgınız yerındeyse her yer guzeldır benım ıcın
muğlaya gitcekmiş ya daha ne istiosun arada bi ankarayada geliverin gari