0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim erkek arkadaşım artvinli 4 yıl trabzonda okudu kimse alınmasın ama bana hep trabzonlularda uzak dur diyor ben daha nedenini çözemedim trabzonlularda kadın bağ,bahçe,işte çalışır adam yatar nerden biliyon peşin konuşuyongeneli öyledir.kadınları zor tabiat şartlarında,dik yamaçlarda çalışır,erkeklerin merakı ise sadece silahtır işin gerçeği bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim erkek arkadaşım artvinli 4 yıl trabzonda okudu kimse alınmasın ama bana hep trabzonlularda uzak dur diyor ben daha nedenini çözemedim trabzonlularda kadın bağ,bahçe,işte çalışır adam yatar nerden biliyon peşin konuşuyon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim erkek arkadaşım artvinli 4 yıl trabzonda okudu kimse alınmasın ama bana hep trabzonlularda uzak dur diyor ben daha nedenini çözemedim trabzonlularda kadın bağ,bahçe,işte çalışır adam yatar
benim erkek arkadaşım artvinli 4 yıl trabzonda okudu kimse alınmasın ama bana hep trabzonlularda uzak dur diyor ben daha nedenini çözemedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor. Kocaeli'de 5 yıl kaldım,çok iyi bilirim.Kocaelinin %50 si Trabzonludur desem yalan olmaz! Bende sakaryadayım, buranında %50'si karadenizli. Karadenizlileri sevmiyorum egeli oldugumuzdanmıdır nedir, başka egeli arkadaslarımda var onlarda sevmez. (Söz meclisten dışarı )hahahaha benım üst kiracımda rizeli geldi bi sevmedim hala sevmiyorum patavatsız .demekki normalmiş.sonucta bende egelyim.aaaa ciddimisin firuuu bizim gelin tutacaktı üst katı demek yine rizeli tutttuu yeni öğrendim.buda öyle çok patavatsız annemi üzüp ağlatıyor sizin bulaşık makinanız yoksizin koltuklarınız eski atın bunları diye hiç öyle denirmi insana ya üzmüş annemi geçen ağlıyorduaysell sen gelinden çok çekiyon herhalde 2 lafından biri gelinsizce anlattıklarım yakınılmayacak gibimi.? 2000tl maaş ile geçim sıkıntısı çekiyorlarmış asgari ücretle geçinenler taş yağmuruna tutar duysa.evleri bize yakın artık bana bıkkınlık geldi rize rize dediği içinbalıkesir kötü kötü her fırsatta kötülüyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor. Kocaeli'de 5 yıl kaldım,çok iyi bilirim.Kocaelinin %50 si Trabzonludur desem yalan olmaz! Bende sakaryadayım, buranında %50'si karadenizli. Karadenizlileri sevmiyorum egeli oldugumuzdanmıdır nedir, başka egeli arkadaslarımda var onlarda sevmez. (Söz meclisten dışarı )hahahaha benım üst kiracımda rizeli geldi bi sevmedim hala sevmiyorum patavatsız .demekki normalmiş.sonucta bende egelyim.aaaa ciddimisin firuuu bizim gelin tutacaktı üst katı demek yine rizeli tutttuu yeni öğrendim.buda öyle çok patavatsız annemi üzüp ağlatıyor sizin bulaşık makinanız yoksizin koltuklarınız eski atın bunları diye hiç öyle denirmi insana ya üzmüş annemi geçen ağlıyorduaysell sen gelinden çok çekiyon herhalde 2 lafından biri gelin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor. Kocaeli'de 5 yıl kaldım,çok iyi bilirim.Kocaelinin %50 si Trabzonludur desem yalan olmaz! Bende sakaryadayım, buranında %50'si karadenizli. Karadenizlileri sevmiyorum egeli oldugumuzdanmıdır nedir, başka egeli arkadaslarımda var onlarda sevmez. (Söz meclisten dışarı )hahahaha benım üst kiracımda rizeli geldi bi sevmedim hala sevmiyorum patavatsız .demekki normalmiş.sonucta bende egelyim.aaaa ciddimisin firuuu bizim gelin tutacaktı üst katı demek yine rizeli tutttuu yeni öğrendim.buda öyle çok patavatsız annemi üzüp ağlatıyor sizin bulaşık makinanız yoksizin koltuklarınız eski atın bunları diye hiç öyle denirmi insana ya üzmüş annemi geçen ağlıyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor. Kocaeli'de 5 yıl kaldım,çok iyi bilirim.Kocaelinin %50 si Trabzonludur desem yalan olmaz! Bende sakaryadayım, buranında %50'si karadenizli. Karadenizlileri sevmiyorum egeli oldugumuzdanmıdır nedir, başka egeli arkadaslarımda var onlarda sevmez. (Söz meclisten dışarı )hahahaha benım üst kiracımda rizeli geldi bi sevmedim hala sevmiyorum patavatsız .demekki normalmiş.sonucta bende egelyim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor. Kocaeli'de 5 yıl kaldım,çok iyi bilirim.Kocaelinin %50 si Trabzonludur desem yalan olmaz! Bende sakaryadayım, buranında %50'si karadenizli. Karadenizlileri sevmiyorum egeli oldugumuzdanmıdır nedir, başka egeli arkadaslarımda var onlarda sevmez. (Söz meclisten dışarı )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor. Kocaeli'de 5 yıl kaldım,çok iyi bilirim.Kocaelinin %50 si Trabzonludur desem yalan olmaz!
Allah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim erkek arkadaşım artvinli 4 yıl trabzonda okudu kimse alınmasın ama bana hep trabzonlularda uzak dur diyor ben daha nedenini çözemedim trabzonlularda kadın bağ,bahçe,işte çalışır adam yatar nerden biliyon peşin konuşuyongeneli öyledir.kadınları zor tabiat şartlarında,dik yamaçlarda çalışır,erkeklerin merakı ise sadece silahtır işin gerçeği bu ben ilkokuldan beri çalışırım yatmadım daha silahada hevesim yok. Elhamdülillah Trabzonluyuz.
valla bende trabzonluyum ama ne bağda nede bahçede çalışmışlığım var .anlımızın akı ile üniversite bitirdik kamuda görev yapıyoruz .yani biraz ön görüşlü olmamak lazım .bu iş kırıcı olma noktasına doğru gidiyor .her yörenin kendine has iyisi kötüsü vardır .genellememek lazım herkes ekmeğini kazandığı yere gidip ekmek parası kazanma mücadelesi veriyor yani istila etmiyor
Türkiyeyi böldürmediğimiz sürece Türkiyenin Her Yeri Cennettir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhe bende evlenınce muglaya gıtcem sımdı depresyonamı gırıyım sevdıgın varsa yanında saglıgınız yerındeyse her yer guzeldır benım ıcınmuğlaya gitcekmiş ya daha ne istiosun arada bi ankarayada geliverin gari sen ankara da doğma büyüme buralısın simge 87 angaralı gibi konuştun da gari geliverin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhe bende evlenınce muglaya gıtcem sımdı depresyonamı gırıyım sevdıgın varsa yanında saglıgınız yerındeyse her yer guzeldır benım ıcınmuğlaya gitcekmiş ya daha ne istiosun arada bi ankarayada geliverin gari
he bende evlenınce muglaya gıtcem sımdı depresyonamı gırıyım sevdıgın varsa yanında saglıgınız yerındeyse her yer guzeldır benım ıcın