Gönderen Konu: boşluk  (Okunma sayısı 16500 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
Ynt: boşluk
« Yanıtla #60 : 10 Ocak 2011, 13:36:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
forumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok   :-\
çok düzenli insana kasvet veriyor ;D

hahahah ılahı agbı
ben de ankdan baska yerde yapamıyorum unıversıte dolayısıyla 2sehır gormus  ınsanım aman aman ankaram bı tane ya
anklı degılım kırsehırlıyım ama ankmı hıc bıryere degısmem ama sanırım kpss dolayısıylada ankdan gıtcem >:(
ooo süper hele bir  başka  ile git,ondan sonra dönmek istemeyeceksin.Bir de kpssden istanbula gidersen Yahya kemale sormuşlar  ya ankaranın nesini beğenirsiniz diye istanbula dönüşünü demiş sizinki de aynı olacaktır ;D

baska ile gittim agbı hatta baska illere diyeyim:D
bu ösym hep beni okumaya baska illere gönderdi ;D
ankdan ayrılmaya alışıgım yani

destek olana destek olurum

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 10 Ocak 2011, 13:39:32 »
kamile survivor adası deyince benim aklıma yakup aptal mahallesi geliyor çok engebeli bir yer tam survivor lık yani
ben orayı bılmıyorum agbı ama sevmıyorum ya bu semtı öffffff
evlenınce aılenızle yasamyın kardesım gıdın kendınıze ev tutun kardesım bız le yasıycak dıye gul gıbı mahallemden oldum ha >:(

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #62 : 10 Ocak 2011, 13:39:38 »
Yıllardır gurbet ellerde çalıştım.Oradan buraya rüzgar misali savruldum.Hatta ve hatta annemi,babamı göremediğim,elini öpemediğim çok bayramlar geçti.Her tayin olduğumda değişik ortam ve arkadaşlar tanıdım.Ev eşyası taşıma konusunda uzman oldum diyebilirim.Hatta 2 yıl evimden ayrı kaldım.Oğlum 6 aylıktı,ailemi tayin olduğum yere götürme imkanım yoktu.O zamanlarda bankalardan kredi alıp ev sahibi olma imkanımız yoktu.Kooperatife girdik.Yıllarca aldığım maaşın tamamını kooperatife gönderip,eşimin maaşıyla ucu ucuna ancak geçinebildik.Allaha şükürler olsun ki bu günleri gördüm.Dolayısı ile herkes şu an ki durumuna şükretsin diyorum.

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 10 Ocak 2011, 13:40:49 »
bende Ankaralıyım fakat eşim Çanakkale li olduğu için artık buralı oldum.senede bir felan gidebiliyorum bayramda seyranda.şimdi o bile zor geliyor çocukla 12 saat otobüs yolculuğu.burda eşimden başka kimsem yok desem yeridir.6 senedir kafama göre birini bulamadım.bazen kendimi çok yalnız hissettiğim dönemler olur ama  diyorum kim kendi babaevinde kalmış ki kaderimiz deyip kendimi öyle telkin ediyorum.sonuçta kendim sevdim kendim geldim kimse beni zorla vermedi eşime.şimdi 2 yaşındaki kızımla günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile.çok sıkılırsam gidiyorum deniz kenarına soğuk sıcak demeden,anlatıyorum öyle boş boş yeri gelince ağlıyorum içimi boşaltıp geliyorum.yoksa arkadaşlarında dediği gibi psikolojimiz bozulur yine kendi sağlımızdan oluruz.3 günlük dünyayı kendimize zehir etmeye değer mi.anı yaşamayı bilmeliyiz.bu günler geri gelmez.

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 10 Ocak 2011, 13:43:05 »
suankı halımıze sukretmelıyız ve hayatta daha kotu seyler olabılıcegını bılıp suankı durumumuzun kıymetını bılmelıyız

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 10 Ocak 2011, 13:44:25 »
kamile survivor adası deyince benim aklıma yakup aptal mahallesi geliyor çok engebeli bir yer tam survivor lık yani
ben orayı bılmıyorum agbı ama sevmıyorum ya bu semtı öffffff
evlenınce aılenızle yasamyın kardesım gıdın kendınıze ev tutun kardesım bız le yasıycak dıye gul gıbı mahallemden oldum ha >:(

neresi bende merak ettim kamile benim dediğim yer abidin paşa nın üst tarafında kalıyor biz köye giderken burdan geçiyoruz ordan biliyorum yol krenarı uçurum biraz daha yükseklere çıktığında yazın güzel oluyoer pür pür esiyor kışın kötü dediğim yer

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 10 Ocak 2011, 13:53:31 »
canım üzülerek okudum .derdine gerçekten çok zor bende geçen gün unuttum öyle çok öenmli birşeyi.bu sıralar bende çok iyi değilim.sanırım az biraz depresyondasın bence görün bi psikiyatriye değil ama psikolga :(( insallah en kısa zamanda geçsin gitsin.

Çevrimdışı Qandalf

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 10 Ocak 2011, 13:56:29 »
Benimde Babam Askerdi Sürekli tayinimiz çıkardı İlk okulu bile 4 ouklda okudum seni çok iyi anlıyorum şu anda geçmişten hiç bir arkadaşıma ılaşamıyorum sadece üniversiteden ve aynı evde kaldığım arkadaşlarımdan bazılarıyla görüşebiliyorum. Ama buna rağmen hiç ümitsizliğe düşmedim ailem yanında hepimiz sağlıklı idik değişik şehirler gördüm değişik insanlar tanıdım Hem Zor Hem de güzel günler yaşadım.Şimdide evliyim ve iki oğlum var bende ailemdem ayrı bir şehirde olsamda onların sağ ve şağlıklı olduğunu bilmek çok güzel Özlediğimde gidebileceğim bir Baba ocağım var varsın uzakta olsunlar ama sağlıklı olsunlar. Sende çok fazla kendini üzme sevdiğin insanıda üzme İstersen özelden de görüşebiliriz.Hayatın tadını çıkar arkadaşım yarının bize ne getireceğini bilemeyiz.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 10 Ocak 2011, 13:56:38 »
bencede fazla büyütmeyin kendinize zarar verirsiniz
teyzemin oğlu sağlık personeli memur doğu görevindeyken rizeli bi kızla nişanlandı
 balıkesire cıktı tayinleri geldiler buraya memleketine.
gelin kafayı yedi burda rizeli oda deniz görmeden yapamazmış.her ay uçakla rizeye gidiyor kalıyor 10 15gün ,bide köpeği var onu ga götürüyor onunda uçak ücreti ayrı.
tamam herkes ailesini özler bir çok insan ekmek derdine ailesinden uzak farklı şehirlerde yaşıyor ama bizim gelinin neden bu  kadar abarttığını anlamıyorum.
yok balıkesir kötüymüş çirkinmiş rizede herkes ticari taksiye binermiş rizede otobüse binmezmiş kimse balıkesir halkı cimriymiş sürekli kötülüyor bana fnalık bastı artık.
sırf bu sebepten sinir hapları kullanıyor onlarla ayakta doktor neyin var deyince balıkesirde olmam sorun diyor doktora.
yeğenimin işi süper 2 bin tl maaş alıyor çocuğu işinden istifa ettirip rizeye götürmeye çalışıyor şimdide.
sen geldin geldin 2 yıla kadar ben gidicem diyor.
yeğenim öyle mutsuz ki bence evlendiğine de bin pişman gecen yaz evlendiler ama ben hiç mutlu görmüyorum ilişkilerini çok üzülüyorum.
açıkcası biz 2bin tl yada bin tl lik bi maaşa bile razıyız ama iş yok. evlenemiyoruz bu yüzden bekliyoruz iyi birşey denk gelsin diye.keşke iyi maaşlı bi işimiz olsada doğuda bile olsak razıyım.internet olsa bana yeter mutlu olmam için eşim yanımdaysa tamam ondan büyük destek yoktur.ailemi elbette özlerim ama yılda 2 3kez duruma göre gidilir.
ne güzel iyi bir işiniz var eşiniz yanınızda bende rize diye tutturup eşinizide üzmeyin
halinize dua edin

sizin gelin burayı okumasın  ;D
Taksi olayı gerçek ama bizim köye her gün kaç taksi geliyor sayamam yani tonlarca dağ başı bile olsa taksi gelir cagrırlar  ;D ;D ;D
1 haftadan fazla kalamıyorum bende rizede sonra sıkılmaya başlıyorum
hatta gittiğim ilk saatten sıkıntı sağdan gelmeye başlıyo  :-\
okumaz o kampanyalar saçma geliyor ona ben tüm gün başındayım diye daralmıyormusun diyor.
rize 2adımlık yer taksi parası ne kadar tutar ki.uygundur elbet küçük olduğu için.burda geçen binmiş terminalden taksiye terminalde şehir dışında yazmış 50tl hep lüksü seviyor.
vay rizede tüm marketler 3 4 katlıymış.burda marketlerde bişi yokmuş.rizede en fakir insanda bile bulaşık makinası yokmuş
benim annemi üzüyor sizin neden bulaşık makinanız yok eşyalarınız eski değiştirin bunları biz her sene salon takımı değiştiriyoruz diyor.
anca bu kadar bizim durumumuz babam dsi de çalışıyor 1500tl maaş yetiyor
bi yandan bana çeyiz düzüyor babam bi yandan kardeşim veterinerlik okuyor onu okutuyorz  eşya değiştirmeye sıra gelmiyor.
evleneli 1,5sene oldu o bile kendi eşyalarından sıkılmış beğenmiyormuş değiştireckmiş hepsini.
alıyor 150tlye pantolon kumaş eve geliyor can sıkıntısına kesip şort yapıyor pantolondan sonra bidada giymiyor.
öle böle değil anlatmakta bitmez.
aşırı açık giyiniyor kışın bile sürekli askılı şort dıştan bakıldıgında evli gibi değil asla kimsenin sözünü de dinlemiyor.
çok iyi birisi aslında ama bana da onların davranışları çok garip geliyor.
balıkesirdeyim diye sinir hapı kullanıyor sebep bu.yegenimde o kadar iyi sakin ki değerini bilmesi lazım ama bilmiyor
2milyar ile geçim sıkıntsı çekiyormuş 350tl evlerinin kirası nasıl yetmez ya geriye kalan ama yetmez aldıklarını kesip çöpe atarsa yetmez

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 10 Ocak 2011, 13:59:11 »
Allah yardımcınız olsun. Bizde Trabzondan Kocaeline geldiğimizde alışmak çok zordu ama herşey yoluna girdi. Şimdi memlekete gittiğimizde yabancı gibi oluyoruz. Sabretmek gerekiyor.