bencede fazla büyütmeyin kendinize zarar verirsiniz
teyzemin oğlu sağlık personeli memur doğu görevindeyken rizeli bi kızla nişanlandı
balıkesire cıktı tayinleri geldiler buraya memleketine.
gelin kafayı yedi burda rizeli oda deniz görmeden yapamazmış.her ay uçakla rizeye gidiyor kalıyor 10 15gün ,bide köpeği var onu ga götürüyor onunda uçak ücreti ayrı.
tamam herkes ailesini özler bir çok insan ekmek derdine ailesinden uzak farklı şehirlerde yaşıyor ama bizim gelinin neden bu kadar abarttığını anlamıyorum.
yok balıkesir kötüymüş çirkinmiş rizede herkes ticari taksiye binermiş rizede otobüse binmezmiş kimse balıkesir halkı cimriymiş sürekli kötülüyor bana fnalık bastı artık.
sırf bu sebepten sinir hapları kullanıyor onlarla ayakta doktor neyin var deyince balıkesirde olmam sorun diyor doktora.
yeğenimin işi süper 2 bin tl maaş alıyor çocuğu işinden istifa ettirip rizeye götürmeye çalışıyor şimdide.
sen geldin geldin 2 yıla kadar ben gidicem diyor.
yeğenim öyle mutsuz ki bence evlendiğine de bin pişman gecen yaz evlendiler ama ben hiç mutlu görmüyorum ilişkilerini çok üzülüyorum.
açıkcası biz 2bin tl yada bin tl lik bi maaşa bile razıyız ama iş yok. evlenemiyoruz bu yüzden bekliyoruz iyi birşey denk gelsin diye.keşke iyi maaşlı bi işimiz olsada doğuda bile olsak razıyım.internet olsa bana yeter mutlu olmam için eşim yanımdaysa tamam ondan büyük destek yoktur.ailemi elbette özlerim ama yılda 2 3kez duruma göre gidilir.
ne güzel iyi bir işiniz var eşiniz yanınızda bende rize diye tutturup eşinizide üzmeyin
halinize dua edin
sizin gelin burayı okumasın 
Taksi olayı gerçek ama bizim köye her gün kaç taksi geliyor sayamam yani tonlarca dağ başı bile olsa taksi gelir cagrırlar

1 haftadan fazla kalamıyorum bende rizede sonra sıkılmaya başlıyorum
hatta gittiğim ilk saatten sıkıntı sağdan gelmeye başlıyo 
okumaz o kampanyalar saçma geliyor ona ben tüm gün başındayım diye daralmıyormusun diyor.
rize 2adımlık yer taksi parası ne kadar tutar ki.uygundur elbet küçük olduğu için.burda geçen binmiş terminalden taksiye terminalde şehir dışında yazmış 50tl hep lüksü seviyor.
vay rizede tüm marketler 3 4 katlıymış.burda marketlerde bişi yokmuş.rizede en fakir insanda bile bulaşık makinası yokmuş
benim annemi üzüyor sizin neden bulaşık makinanız yok eşyalarınız eski değiştirin bunları biz her sene salon takımı değiştiriyoruz diyor.
anca bu kadar bizim durumumuz babam dsi de çalışıyor 1500tl maaş yetiyor
bi yandan bana çeyiz düzüyor babam bi yandan kardeşim veterinerlik okuyor onu okutuyorz eşya değiştirmeye sıra gelmiyor.
evleneli 1,5sene oldu o bile kendi eşyalarından sıkılmış beğenmiyormuş değiştireckmiş hepsini.
alıyor 150tlye pantolon kumaş eve geliyor can sıkıntısına kesip şort yapıyor pantolondan sonra bidada giymiyor.
öle böle değil anlatmakta bitmez.
aşırı açık giyiniyor kışın bile sürekli askılı şort dıştan bakıldıgında evli gibi değil asla kimsenin sözünü de dinlemiyor.
çok iyi birisi aslında ama bana da onların davranışları çok garip geliyor.
balıkesirdeyim diye sinir hapı kullanıyor sebep bu.yegenimde o kadar iyi sakin ki değerini bilmesi lazım ama bilmiyor
2milyar ile geçim sıkıntsı çekiyormuş 350tl evlerinin kirası nasıl yetmez ya geriye kalan ama yetmez aldıklarını kesip çöpe atarsa yetmez