0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok çok düzenli insana kasvet veriyor
forumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok
burası yerimi bilmiyorum ama içimde bir atomu parçalacak doluluk var stresten patlamak üzeriyim.4 aydır mutsuzluktan ölüyorum evet yavaş yavaş eridiğimi hissediyorum.eşimin tayini nedeniyle taşındık.alışamıyorum daha öncede alışamamıştım ve taşınmıştık bu seferki tayini durduramadıkk yada ben öyle olduğuna zannediyorum şimdi yine başladığımız yerdeyiz ben karadenizliyim deniz görmeden dalga sesi duymadan yağmur kokusunu hissetmeden yaşayamam ki.artvin rize trabzon gözümde tütüyor ben bu şehire adapte olamadım boşlukta gibiyim çok kötü ruh halim :'(benim gibi olupda hayatını düzeltebilen varmı forumda akıl istiyorum biraz çünkü beynim durduu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok çok düzenli insana kasvet veriyor aslen bende kırşehirliyim kamile.......ama illedee ankara....hahahah ılahı agbıben de ankdan baska yerde yapamıyorum unıversıte dolayısıyla 2sehır gormus ınsanım aman aman ankaram bı tane yaanklı degılım kırsehırlıyım ama ankmı hıc bıryere degısmem ama sanırım kpss dolayısıylada ankdan gıtcem
bende ankarayı hiç bir yere değişmem kamile merak ettim neresi o survivor gibi olan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok çok düzenli insana kasvet veriyor hahahah ılahı agbıben de ankdan baska yerde yapamıyorum unıversıte dolayısıyla 2sehır gormus ınsanım aman aman ankaram bı tane yaanklı degılım kırsehırlıyım ama ankmı hıc bıryere degısmem ama sanırım kpss dolayısıylada ankdan gıtcem