Gönderen Konu: boşluk  (Okunma sayısı 16506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
Ynt: boşluk
« Yanıtla #50 : 10 Ocak 2011, 13:27:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
forumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok   :-\
çok düzenli insana kasvet veriyor ;D

hahahah ılahı agbı
ben de ankdan baska yerde yapamıyorum unıversıte dolayısıyla 2sehır gormus  ınsanım aman aman ankaram bı tane ya
anklı degılım kırsehırlıyım ama ankmı hıc bıryere degısmem ama sanırım kpss dolayısıylada ankdan gıtcem >:(

destek olana destek olurum

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 10 Ocak 2011, 13:27:57 »
Ben şehir değil  ama  İstanbul' da ilçe değiştirdim  yine de alışamadım 10 aydır ,bana burası taşra gibi geliyor. Adapte olmak için zaman gerekiyor maalesef.
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 10 Ocak 2011, 13:28:32 »
burası yerimi bilmiyorum ama içimde bir atomu parçalacak doluluk var stresten patlamak üzeriyim.4 aydır mutsuzluktan ölüyorum evet yavaş yavaş eridiğimi hissediyorum.eşimin tayini nedeniyle  taşındık.alışamıyorum daha öncede alışamamıştım ve taşınmıştık bu seferki tayini durduramadıkk yada ben öyle olduğuna zannediyorum  :-\şimdi yine başladığımız yerdeyiz  :'( :'( ben karadenizliyim deniz görmeden dalga sesi duymadan yağmur kokusunu hissetmeden yaşayamam ki.artvin rize trabzon gözümde tütüyor :'( :'(  ben bu şehire adapte olamadım boşlukta gibiyim çok kötü ruh halim  :'( :'( :'(benim gibi olupda hayatını düzeltebilen varmı forumda akıl istiyorum biraz çünkü beynim durduu :-\
efexor 75 mg 1X1 sabah tok  ;)

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 10 Ocak 2011, 13:30:11 »
bız aynı ılcedeyız ama kardesımın evlenmesı sebebıyle temmuzda baska mahalleye tasındık 
aman allahım bura bana survvıor adası gıbı gelıyor eskı mahallemı cok ozluyorum
ıncesaz oyle deyınce bunu hatırladım ya ???

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 10 Ocak 2011, 13:31:37 »
bende ankarayı hiç bir yere değişmem  kamile merak ettim neresi o survivor gibi olan ;D

Çevrimdışı sedadem

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #55 : 10 Ocak 2011, 13:32:48 »
forumdaki ankaralı arkadaşlar sakın yalnış anlamayın.asla ankarayı kötülemedim sadece ben adapte olamadım.çok zor bir şehir.onun dışında nekadar imkanlı ne kadar düzenli bir şehir olduğu göz ardı edilemez.sorun işte benim tamam metropol bir şehir çoğuna rüya ama ne yapayım bana kabus bilsem birgün tayinimiz çıkıcak beklerim ama eşim burada ev alıcak kendi doğup büyüdüğü yer ,çocuğunun da burada büyümesini burada yetişmesini istiyor.yani benim burayı sevmekten başka şansım yok   :-\

aslen bende kırşehirliyim kamile.......
ama illedee ankara....
hahahah ılahı agbı
ben de ankdan baska yerde yapamıyorum unıversıte dolayısıyla 2sehır gormus  ınsanım aman aman ankaram bı tane ya
anklı degılım kırsehırlıyım ama ankmı hıc bıryere degısmem ama sanırım kpss dolayısıylada ankdan gıtcem >:(

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 10 Ocak 2011, 13:33:01 »
bende ankarayı hiç bir yere değişmem  kamile merak ettim neresi o survivor gibi olan ;D

sana ozelden yazarım sımdı ank ya gelmek ısteyenler ogrenıp korkmasınlar ;D

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 10 Ocak 2011, 13:33:19 »

hahahah ılahı agbı
ooo süper hele bir  başka  ile git,ondan sonra dönmek istemeyeceksin.Bir de kpssden istanbula gidersen Yahya kemale sormuşlar  ya ankaranın nesini beğenirsiniz diye istanbula dönüşünü demiş sizinki de aynı olacaktır ;D

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 10 Ocak 2011, 13:34:03 »
kamile survivor adası deyince benim aklıma yakup aptal mahallesi geliyor çok engebeli bir yer tam survivor lık yani

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 10 Ocak 2011, 13:35:09 »
merak ettim şimdi ben  ;D