0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son 2 dk
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson 2 dk saatin ileri yücel şimdi 3 dk kaldı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kart numaramızı ilgili haneye önceden kopyalayıp yapıştırabiliyor muyuz ? ilgili hane açılmadı ki henüz, o yüzden öyle bir opsiyon yok maalesef.ama ben devamlı aynı pc den giriş yaptığım için, kupon aktif olunca sadece ilk rakamı gireceğim, gerisini hatırlayacak
arkadaşlar kart numaramızı ilgili haneye önceden kopyalayıp yapıştırabiliyor muyuz ?
başladı mı bende birşey çıkmadı ?
Çoğu kişi alamıyacak sanki.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 3te cıkıcam dışarıya erteledim 1 saat arkadaşı.firuuuu neden depresyona girdin kuzummmmm nolduuuneeen bileyim canım öyle bir değişik moddayım bu günlerde.sürekli uyuyorum Güzellik uykusumu ;d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 3te cıkıcam dışarıya erteledim 1 saat arkadaşı.firuuuu neden depresyona girdin kuzummmmm nolduuuneeen bileyim canım öyle bir değişik moddayım bu günlerde.sürekli uyuyorum
bende 3te cıkıcam dışarıya erteledim 1 saat arkadaşı.firuuuu neden depresyona girdin kuzummmmm nolduuu