0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
açılmadığını biliyorum.. ilk defa katılacağım için acaba sistem kopyalamaya izin veriyor mu diye sormuştum önceden katılanlar biir diye.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kart numaramızı ilgili haneye önceden kopyalayıp yapıştırabiliyor muyuz ? ilgili hane açılmadı ki henüz, o yüzden öyle bir opsiyon yok maalesef.ama ben devamlı aynı pc den giriş yaptığım için, kupon aktif olunca sadece ilk rakamı gireceğim, gerisini hatırlayacak henüz açılmadığının farkındayım. ilk defa katılacağım için acaba sistem kopyalamaya izin veriyor mu diye sormuştum önceden katılanlar bilir diye..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kart numaramızı ilgili haneye önceden kopyalayıp yapıştırabiliyor muyuz ? ilgili hane açılmadı ki henüz, o yüzden öyle bir opsiyon yok maalesef.ama ben devamlı aynı pc den giriş yaptığım için, kupon aktif olunca sadece ilk rakamı gireceğim, gerisini hatırlayacak
arkadaşlar kart numaramızı ilgili haneye önceden kopyalayıp yapıştırabiliyor muyuz ?