0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineş dost ne varsa çağırın Yakaşık 200 kartla 3'ü bekliyorum senden beklerim Şaka yapıyorum ya 2 tane kartım var ;d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineş dost ne varsa çağırın Yakaşık 200 kartla 3'ü bekliyorum senden beklerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineş dost ne varsa çağırın Yakaşık 200 kartla 3'ü bekliyorum
eş dost ne varsa çağırın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindepresyondayım çık çabuk dön aramıza, depresyon da neymiş
depresyondayım
carrefour kartı olmuyor mu acaba ya ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindepresyondayım çık çabuk dön aramıza, depresyon da neymiş yok canım ya şaka yapıyorum .ne bileyim bu aralar böyleyım..ama yoklugumu farkettiğine sevindim demekki burda birilerinin umrundayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindepresyondayım çık çabuk dön aramıza, depresyon da neymiş yok canım ya şaka yapıyorum .ne bileyim bu aralar böyleyım..ama yoklugumu farkettiğine sevindim demekki burda birilerinin umrundayım ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuu ay bu da sesli söylemeyince ne anlamsız bi slogan oluyo sensiz keyifsiz kuzum buralar, fark etmemek naaamümkün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindepresyondayım çık çabuk dön aramıza, depresyon da neymiş yok canım ya şaka yapıyorum .ne bileyim bu aralar böyleyım..ama yoklugumu farkettiğine sevindim demekki burda birilerinin umrundayım ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuu ay bu da sesli söylemeyince ne anlamsız bi slogan oluyo sensiz keyifsiz kuzum buralar, fark etmemek naaamümkün teşekkürler tosbağam geldim artık firuzanı özleyenler beğene tık
bende 3te cıkıcam dışarıya erteledim 1 saat arkadaşı.firuuuu neden depresyona girdin kuzummmmm nolduuu