Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineş dost ne varsa çağırın![]()
Yakaşık 200 kartla 3'ü bekliyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
senden beklerim
![]()
![]()
![]()
Şaka yapıyorum ya 2 tane kartım var ;d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindepresyondayım![]()
![]()
çık çabuk dön aramıza, depresyon da neymiş![]()
carrefour kartı olmuyor mu acaba ya ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindepresyondayım![]()
![]()
yok canım ya şaka yapıyorum .ne bileyim bu aralar böyleyım..ama yoklugumu farkettiğine sevindim demekki burda birilerinin umrundayım![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindepresyondayım![]()
![]()
yok canım ya şaka yapıyorum .ne bileyim bu aralar böyleyım..ama yoklugumu farkettiğine sevindim demekki burda birilerinin umrundayım![]()
ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuu
ay bu da sesli söylemeyince ne anlamsız bi slogan oluyo
sensiz keyifsiz kuzum buralar, fark etmemek naaamümkün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindepresyondayım![]()
![]()
ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuuu ay lav yu firuuu
ay bu da sesli söylemeyince ne anlamsız bi slogan oluyo
sensiz keyifsiz kuzum buralar, fark etmemek naaamümkün
teşekkürler tosbağam geldim artık![]()
![]()
firuzanı özleyenler beğene tık
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bende 3te cıkıcam dışarıya erteledim 1 saat arkadaşı.
firuuuu neden depresyona girdin kuzummmmm nolduuu