Bu neden çöptte yahuu

Mart 2011...ani evlilik kararlari,sehir, Ve ulke degisikligi.....
Oglaklarin hayatinda firtinali gunler degisim ve kargasa sancili gunler....
Yengec: Bakis aciniz hayatiniz koklu degisimlere gebe...radikal gunller suprizlere hazir olun kazanclarinizin rotasi degisiyor....
Koc: degisimlerden sizde Payinizi aliyorsunuz ask zamani tasinma zamani gecmisten kopuyorsunuz...
Boga bittisler ve baslangiclar zamani finalere hazir olun...
Aslan yukselmeniz ve mutlu olmaniz icin biraz daha zamana ihitiyaciniz var.. Hukuksal ve ekonomik problemler bitme asamasinda....
Balik artik para kazanacaginiz ve yukseleneceginiz gunler
Basak yeni adimlarin esigindesiniz sabir gosterdiginiz bir cok konu sizi refaha surukleyecek bugunlerin kiymetini bilin...
ikizler:aceleci ve tahamulsuz oldugunuz gunler,dusunerek karar verin 14 martan sonra bir cok konuda hayati kararlar alacaksiniz...
Kova: gene icinize kapandiniz,dertlisiniz22 martan sonra yeni girisimler yeni insanlar enerjinizi yukseltecek....
Akrep cesur ve mucadeleci oldugunuz bir donemden geciyorsunuz,ask icin her seyi goze aldiginiz gunler sans sizden yana..
Terazi:evlilik veya birlikteliginiz ile ilgili kararlarinizi kendiniz verin cevrenize kulak asmayin ailenizle ilgilendiginiz gunler..
Yay: ::)Ask hayatiniz da hersey yavas yavas yoluna giriyor kazanclarinizinda artigi bir donem hizli ve keyifli gunler....
Bazen sevdiklerimize zarar vermemenin tek yolu, onlardan uzak durmaktır Gunun sozu: OGLAK
Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var:Sana güveniyorum.Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; ama herkese güvenmiyor.Yengec den Aslana...
Bayılıyorum zeynep hanıma harika seyler yazıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin