Yay kadınınıda yazdı
Yay kadını:Onlarlayken alışılmış,denenmiş metotlar kullanmayın,detayların insanı değil olayların insanıdır;iş teklifi edin onu etkileyin
BURÇLARIN HAYAT FELSEFESİ......# Balık Burcu felsefesi;Hepimiz birbirimizle bağlantılıyız;Yıldızlara bakan adam, yoldaki çamur birikintilerinin içine girmeye mahkumdur....
Kova Burcu felsefesi;Ben mükemmel bir bireyim...;Barışı sevin, kini ve kavgayı bir tarafa atın. Çünkü bunlar kötülüklerin anasıdır..
Oğlak Burcu felsefesi;Bir hedefe ulaşmak istiyorum ...;Büyük aşkların ve büyük başarıların büyük riskler içerdigini ''unutmam''...
Yay Burcu felsefesi;Nasıl büyüyebilirim ''Kabul ediyorum! En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi, kendim gibi sanmamdı....
dogrumu ney
Akrep Burcu felsefesi;Sebepleri oluşturmak istiyorum."Güven ruh gibidir... terkettiği bedene asla geri dönmez...
Terazi Burcu felsefesi;Bir bütün olabilmek için“sana”ihtiyacım var."Bir insan birisiyle yaşlanmalı, birisi yüzünden değil." .
Başak Burcu felsefesi;Çevreme nasıl yararlı olabilirim.Küçük kafalar kişileri, orta kafalar hadiseleri, büyük kafalar fikirleri konuşurlar.
Aslan burçunun felsefesi;Kendimi kanıtlamam lazım...... Ayakta ölmek, dizüstü yaşamaktan evladır......
Yengeç felsefesi;Rahat yaşamak / hissetmek istiyorum ..... Yiğitlik intikam almakta degil, tahammül göstermektedir..
İkizler felsfsi;Yeni,heyecan veren şeyler bulmalıyım. Aldatanı aldatmaktan bir zevk alabilirsin;ama bir seveni aldatıyorsan, karaktersizsin
boğa felsefesi;yaşamak ve yaşatmak.... Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak, hele başarı ile sonuçlandırmak çok zordur..
Koçfelsefesi;Ben öncü olmak istiyorum Başarı istediğini elde etmek, mutluluksa elde ettigini sevmektir
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin