yediler sonunda adamın başını..iyi bile dayandı o kadar rezilliğe...
10 dk oncesine kadar agliyordum
simdi aglamAk istemiyorum. Iz birakti bu dizi bende de kac yildir izliyorum.
Lise okudugum zamandan beri. Final kotu bitmeseydi keske.
evet ya ağlamaktan helak olduk sonu güzeldi önce bağlayamayacaklar sandım sonra vapurdan minibüse bineceklerdi topluca ya orda formdan bi arkadaşın dediği geldi aklıma dedim heralde hepsini öldürecekler

ama biz bayanlar sulu gözlüyüz eminim %95 miz ağlamıştır
Venüs ağlamaktan başına ağrı girdi.Bu gün gelen migren son kerimi sürüyor şakaklarına.
Ben bir de kaydettim diziyi dsmart sağolsun.Tekrar açtım az önce venüs tekrar ağladı.Üstüne babam ve oğlum dizisinin
Şu en vurucu sahnesini açtım.Venüs iptal oldu..
Ben yarın şu evlenme programlarından birisini arayayım ..Kısmetim çıkar belki.Bu saatten sonra venüsten hayır gelmez
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Kısmetini bulucam ben senin az bekle

Valla hala toparlanamadım ben,başıma falan ağrılar girdi ağlamaktan.Hayriye hanım gibi sardım başımı oturuyorum.
Dizideki her karakterde kendimizden bir şeyler bulduk,söylendiği gibi biz bir dizi izlemedik aslında aynaya baktık.O yüzden bu kadar çok etkilendik,ağladık...Finalde hep ayrılık teması kullanıldı.Hepimiz bir şekilde annemiz babamız,kardeşlerimiz,sevdiklerimizden ayrı düşüyoruz.O yüzden finali izleyipte etkilenmeyen,hatta ağlamayan izleyici yoktur eminim.Bakalım etkisinden nasıl kurtulacağız..
HER AİLE BİR AĞAÇTIR...BAZEN YAPRAKLAR DÖKÜLÜR,BAZEN ÇİÇEKLER AÇAR...
hepiniz bir şeyi atlamışsınız iyi de trabzona demir yolu yok ki bunlar nasıl gitti trabzona
diziyle dalga geçenleri anlamıyorum hayat çokmu adaletli sizce bunların aynılarını yaşayan yokmu yani hayatta güllük gülistanlık mı herşey .. Aşkı memnuyu yerden göğe koyamayanlar bu diziyi nasıl eleştiriyolar anlamıyorumm..yasak bir aşkı destekleyenler bu diziyi nasıl beğenmiyolar anlamış değilim .ali rıza karekterinde bir adamın bu hale gelmesi malesef gerçektede var ve ali rıza amcamı gerçekten çok benimsedim benim babammış gibi sanki ..sonra diyorumki asla babamı ailemi üzecek bir şey yapmayacağım
hepiniz bir şeyi atlamışsınız iyi de trabzona demir yolu yok ki bunlar nasıl gitti trabzona 
hehehe aktarma yapceklerdır belkı
5 senedir yaprak dökümü sıktı zaten bi de siz sıkmayın yeter artık bi 5 ayda bunun muhabbetini yaparsınız.
5 senedir yaprak dökümü sıktı zaten bi de siz sıkmayın yeter artık bi 5 ayda bunun muhabbetini yaparsınız.
konuyu okumazsın olur biter..
konuyu okumazsın olur biter..
hiç birini okumadım zaten sadece sayfanın hepsinde bunlar var ona istinaden yazdım .