Valla ali rıza amca gibi birinin sonu böyle olması ailesinin başına böyle şeyler gelmesi çok adaletsizce bence baskıcı değildi olması gerektiği gibi bir babaydı ben fikrete benziyorum ve babayı sonuna kadar destekledim ölmesinede hüngür hüngür ağladım aşkı memnuda ağlamadım ikisinde de ölüm vardı üzücü tabi fakat çünkü yasak bi ilişki yaşayan birinin ölmesi li rıza gibi bi adamın ölmesinden daha etkili değil..
Baskıcı değildi demişsin sanırım ilk bölümleri izlemedin kaçırdın yada unuttun.
Sanırım benim Ali Rıza amcanın baskılar yüzünden bu hale geldiler mesajımdan sonra böyle bir açıklama yapma gereği duydun.Benim baskıcı dememden kasıt kontrolcü rolünün baskın olmasıydı.Ben Fikret rolünde birisiyim demişsin.
Hatırlar mısın bilmem? İlk bölümlerde Kızlarının derslerin haricinde internete girmesini bile istemeyen bir Ali Rıza vardı.
Yani şimdi senin bu foruma girmeni istemeyen bir baban olsa sen de kuzu kuzu tamam babacığım mı diyeceksin?
Benim gördüğüm Ali Rıza bey baskıcı, aşırı kontrolcü, detaycı ve hafif despot birisiydi.Ha iyi yönleri yokmuydu vardı elbet.Duygusal yanı beni çok etkiledi mesala.Benim babam hep bu duygusal yanını sakladı bu zaman kadar.Hala daha öyle.Bu güne kadar hiç birimize seni seviyorum oğlum demedi.Diyemedi.Neyse lafı fazla uzatmayacağım.
Dizi içerisinde sürekli değişen ve gelişen bir Ali Rıza izledik.En sonda ki Ali Rıza en başta olsaydı tüm bunlar olmazdı.